Pickuper píše:já myslím, že to bude tou teplotou a špatným složením substrátu ..........jak hodně mrzlo, tak tam byl docela tlustej led a musel jsem na to párkrát hodit hrst písku, abych vůbec mohl tak nějak šlapat na pedály. To listí je tam už od podzimka, ale furt se tak nějak nechce změnit v ten kompost....uvidíme na jaře
a roste tam trava jako trava nebo trava jako trava?
Pickuper píše: mě celkem překvapilo, že z dvoumístné realtivně malé kabiny lze naplnit dvě popelnice
tak to jsi kouzelník, naplnit obsahem jedné popelnice dvě jiné popelnice
mám dobrej fígl.....posuneš sedadlo co nejvíc do předu, nasypeš odpadky za sebe a pak ho plnou silou se zapřenejma nohama dorazíš do zadní pozice. Vzhledem k tomu, že mezi sedadlem a pevnou přepážkou je málo místa, funguje to jako dobrej lis. Když jezdíš tak tím hrkáním se to samo setřese do nejlepší pozice a takhle stále dokola až do doby, když se to začne sypat s auta při posunutí sedadla do výchozí lisovací pozice
Caddy píše:
Eldo je jasny, to bylo nejlepsi, nejprijemnejsi, co jsme kdy mel... Pickuper: jojo, jiny kafe to bylo, ale maly predohrab...nicmene tvary, stylem, pohodlim, interierem....bezkonkurencni...
podobný, nebo možná tohle konkrétní stálo u nás v ŠPK v bazaru tak před měsícem nebo dvěma
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
Head píše:
podobný, nebo možná tohle konkrétní stálo u nás v ŠPK v bazaru tak před měsícem nebo dvěma
Kde to je? Ale mmoc se mi to nezda, ten pan, coo to koupil, nevypadal an nekoho, kdo to jeste proda...a pecuje o to prikladne, tak dobre se za me to auto nemelo