Best Motoring - japonsti srandiste v akci
Re: Best Motoring - japonsti srandiste v akci
Tohe je me nejoblibnejsi bestmotoring video
Není nad vysokootáčkový motorVrooom píše:Tohe je me nejoblibnejsi bestmotoring video
Jedna věc mi nejde do hlavy - proč jezdí z kopce a ne do kopce?
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Protoze real men race downhill
Ne, že bych mohl soudit, ale moc se mi to nelíbilo... každá druhá zatáčka projetá smykem, prodlevy mezi brzdou a plynem, praní se s volantem... ale rychle to vypadalo.
Vzhledme k tomu kdo to ridi http://en.wikipedia.org/wiki/Keiichi_Tsuchiya se nejakej drift da ocekavat, navic jede hlavne na 2 a 3 tak ma k dispozici velkej prebytek vykonu spolecne s koncepci auta asi bude znamenat dost zivou zad . Me se video libi zda se mi docela atraktivni, narozdil od videi ac rychlejch, ale neobsahujicich takhle viditelnej souboj cloveka se strojem
mne sa to video paci
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Re: Další zajímavá autovidea
Opět best motoring v akci, tentokrát NSX vs. Gallardo vs. Murcielago vs. 911Turbo vs. 360Modena vs. M3CSL.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Toto by melo byt z posledniho dilu Best Motoring, prinejmensim auta jsou opet zajimava: LFA, GT-R, ZR1, 911 GT2 RS a F430 GT3. Zatim jsem to nevidel, takze nekomentuji, ale pochybuji, ze se to odchylilo od normy, trebaze v poslednim dile
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n