BMW Divize
Re: BMW Divize
pp: Bylo to na webu, když pj dělal rozhovor s šéfem divize ///M. To cukání při řazení nahoru je naschvál, kvůli sportovnímu feelingu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Kamarád v IT vyměnil RS4 za tohle. Tak su zvědavé, když tam pojedu, co to umí...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
No, snad nerekne posledni vetu v zivote "Tak a ted ti predvedu co to umi ..."
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ale on docela umí. Od 18ti jezdí v autech typu Vanquish, S8, S63 AMG, atd... Ale vlastně všechno je jednou poprvé
To spíš, že mu to já rozložím na atomy
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Koubes: Pokud bavoráka, tak využít jednu s posledních možností 6-válec s manuálem. Nevidím smysl jim platit prémiovou cenu za 4-válec. Jede motor, podvozek, převodovka a brzdy. Na vzhled si zvykneš u všeho
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
ZF 8 mi necukal ani v 428iX, 430Ci ani X3 28i tak nevím jak jste s tím jezdili, ale je to nuda no
vzal bych auto po faceliftu, je to překvapivě rozdíl, interiér doladěn na úroveň audi
když vidím ceny "jahreswagenů" hlavně u nás tak nechápu, kdo to kupuje, jestli se to za udávanou cenu prodává
prémie lze běžně usmlouvat cenu -21% i na FO natož na firmu. BMW nabízí automaticky 15% slevu doktorům a jiným volným povoláním.
vzal bych auto po faceliftu, je to překvapivě rozdíl, interiér doladěn na úroveň audi
když vidím ceny "jahreswagenů" hlavně u nás tak nechápu, kdo to kupuje, jestli se to za udávanou cenu prodává
prémie lze běžně usmlouvat cenu -21% i na FO natož na firmu. BMW nabízí automaticky 15% slevu doktorům a jiným volným povoláním.
Cim se to lisi od obyc m3?řidičBOB píše:Kamarád v IT vyměnil RS4 za tohle. Tak su zvědavé, když tam pojedu, co to umí...
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
asi modrou barvou a chybějícíma xenonama (LEDkama) jak je u IT verzí M3 zvykem uz od E46ky
retron píše:ZF 8 mi necukal ani v 428iX, 430Ci ani X3 28i tak nevím jak jste s tím jezdili, ale je to nuda no
Podle mě, má BMW takhle trhavě nastavené řazení, jen u M modelů, ve sportovním režimu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: vůbec netuším...
retron: to nevím, bo on má šedou metlu Světla jsou na západ od nás obecně nevýznamná položka. Není problém potkat nabušené auto, které má žluťáky...
retron: to nevím, bo on má šedou metlu Světla jsou na západ od nás obecně nevýznamná položka. Není problém potkat nabušené auto, které má žluťáky...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time