Volkswagen obecne
Re: Volkswagen obecne
Třeba to měl déle rozepsanéStepan píše:pp mě má na ignore listu?
No, mě u toho článku o Arteonu hlavně zabila diskuse pod ním.
Jestli někdy byl vhodný čas znovuzprovoznit funkci loginů a omezit příspěvky jen na registrované...tak to bylo před několika měsíci kdy Seznam začal linkovat články a část panoptika z tamějších diskusí přeběhla
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
To je pravda, takovou diskuzní žumpu jsem tady nečekal a naprosto to sedi na úroveň novinek.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Diskuze pod články vůbec nečtu, ta jejich úroveň je už dlouho strašná. Bohužel už hodně článků taky padá na úroveň novinek.cz. Nj, když jsou holt jsou třeba klikaři, aby přišla inzerce. Díky Bohu zatím aspoň za forum.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
pavproch píše:U konkurence píšou, že Arteon dostane biturbo VR6 třílitr (benzín) 400+ kobyl....
EDIT: tak tady je to už taky až fčíl sem si fšimnul...
žebysesvět začal z prdele otáčet ke světlejším zítřkům?
Tak co já jsem slyšel z poslední "ideové konference" pro CZ prodejce, tak v rámci spotřební části koncernu všechno 1.0TSI tříválec s filtrem + 1.5TSI tříválec s filtrem. Alhambra v benzínu pouze 1.4TSI (s filtrem?). 2.0TSI zůstane pouze v Cupra a vždy s DSG. Všechny nafty i v malých autech vždy s močovinou (takže nárůst ceny). Pokud si někdo chcete něco koupit ještě postaru, tam máte čas do 27. týdne 2018. Naprostý šílenství.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
@štepán: nemám, jen su slepá jak patróna...
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mně by jenom zajímalo, co by ten Arteon stál. A pochybuju, že málo. Když jsem viděl, jak drze nacenila Kia Stinger (v podstatě na úroveň 340i) pochybuju, že se VW budeš zpátky.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))