Fiat a vše kolem nich
Re: Fiat a vše kolem nich
Skoro tak hezke jako golf je pochvala nebo vytka?
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Mně se G VII líbí fest (zvenku, ešče sem v tom nejel/neseděl)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Mně taky.
Zejména SPDS po faceliftu.
Už se těším
Zejména SPDS po faceliftu.
Už se těším
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Pindica dostala nové zimní přední (jezdíme za zimních celoročně, přední měly sice jenom rok, ale 15 tis km a v létě = přepálené) a fčíl už zase hrabe jak sněžná rolba. Hned sem to byl aji vyzkušať... zahrabala sem se až v 25%+ stoupání a hlubokém (25cm), kdy by furt jela, ale ten motůrek už na dvojku neměl kouťák a na jedničku prohrabával....
Zrovna dnes jsem koukal na něco do manuálu k Pandě 1.1. A nějak už jsem zapomněl, že auto má pohotovostní hmotnost jen 840 kg. Tak proto s tou hmotností pěkně hýbe i 54 kobylek. Navíc ač atmosféra, maximální krouťák posazen už na 2750 otáček. Kouzlo jednoduchosti
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Pohravam si s myslenkou prikoupit pro pohyb ve meste Fiat 500. Ma smysl uvazovat o necem jinem nez 1.2 69k?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
@jerry. já onehdá si někde přečet že ten motor, co máme v pindici (1.2i 8V) má snad kořeny někdy v šedesátých minulého století.... to se ještě věci dělaly pořádně aji u špageťáků
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Dik, koukam ze sem se celkem trefil pri vyberuStepan píše:Jedna uživatelská recenze pro honzisse:
https://www.autickar.cz/clanek/fiatkuv- ... zuctovani/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k