Hele my se tu celkem zname, spis nam povez neco o sobe. Zatim vime jen ze milujes svoji vectru a ze sis striknul do trenek z karoqa...Škodovák65 píše:řidičBOB: Tak schválně máš " PROFESÁK" kolik jsi najezdil ,a jak dlouho řídíš ? kolik jsi měl aut, kde si byl nejdál ? Jsi Z PRAHY ?
Karoq
Re: Karoq
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
-
- Autoškolák
No tak jezdím 50 let ,profesák,strojické zkoušky na všechny stavební stroje,bagry,dosery,nakladače,autojeřáby,důlní bagry,kompresory finišery,grejdry skrejpry a.t.d. zákonité zkoušky Strojvedoucí lokomotiv. Jsem moravák od Moravské Třebové .Na vojně u letectva ,jako řidičNo, z Karoqu jsem si opravdu necvrnkl.
Asi pujdu do nové Mazdy CX5.
Asi pujdu do nové Mazdy CX5.
No tak ani Karoq ani CX5 nejsou spatny auta a spotreba 8l/100 jakbysmet nebo kolik si tak jako predstavujes ze bude zrat vysokej crossover?mattonecz píše:CX5 je jiste lepsi volba ale slo by to bez tech cintu okolo.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
proto zrovna do suv docela dava smysl porad ten diesel, pokud neni mozny hybrid. ale kdyz ted zvazuju napr. tu X1 a vim, ze jezdim denne 8km do prace po praze tak je to asi kokotina. sice to je na operak tak by mi to mohlo bejt jedno, ale..
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jel jsi už někdy s hybridem po dálnici nebo v terénu?? Tam totiž hybrid nedává vůbec žádný smysl, jelikož je jeho spotřeba vyšší než u klasického benzínového provedení
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time