BMW Divize
Re: BMW Divize
MZ: Jop, tímhle směrem se ubírali i moje úvahy. Nicméně otec mi neustále podstrkoval nějaké B180 nebo co to bylo za mrdku, že můžu taky jezdit v Merglu
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
tak mi poraďte do cca 12tis vč. dph zítra mi budou volat tak uvidíme co nabídnou. naftu moc nechci a v tom benzínu sou ty auta obecně dražší na operák právě kvůli propadu hodnoty
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Giulia Super 180 byla za 13300 s DPH, za kolik jde benzín nevím, ale jde to i ve verzi Veloce, ale oba dvoulitry jsou pouze automat.
automat neva. mně právě láká bmw kvůli zadnímu náhonu. chci si to zkusit. tu x1 teda v xdrive, když už je to to pseudoSUV
MB má ten operák ještě dražší.
MB má ten operák ještě dražší.
tak Giulia je zadokolka taky a řekl bych divočejší než trojka a výbava Super už není holota
320i výkonově a charakterem špatná není, zvlášť v porovnání s obligátní 320d a když to je v kůži + M volant tak to ani vevnitř není vočes. Nevím jak nová X1 ale po asi 4tis majlí s X3 28 xDrive bych to doporučil akorát maminám na jízdy do školky.
320i výkonově a charakterem špatná není, zvlášť v porovnání s obligátní 320d a když to je v kůži + M volant tak to ani vevnitř není vočes. Nevím jak nová X1 ale po asi 4tis majlí s X3 28 xDrive bych to doporučil akorát maminám na jízdy do školky.
O3 RS? Nějaká rozumnější konfigurace za 12k bude a rozhodně bude vybavenější než 320i za stejné peníze.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
3er v benzínu na operák okolo 12 bez DPH asi půjde sehnat. https://www.driveto.cz/operativni-leasi ... ileage:all
Nabídky operáků jsou různý, pokud chceš benzín, tak to bude víc hledání.
Otázkou je, zda taková nabídka dává smysl ekonomicky. U BMW jsou to auta vždycky do výroby, ale to asi víš. Z hlediska nákladů by byl lepší koncern, ale když se ptáš na BMW, tak asi chceš BMW, že ano.
Nabídky operáků jsou různý, pokud chceš benzín, tak to bude víc hledání.
Otázkou je, zda taková nabídka dává smysl ekonomicky. U BMW jsou to auta vždycky do výroby, ale to asi víš. Z hlediska nákladů by byl lepší koncern, ale když se ptáš na BMW, tak asi chceš BMW, že ano.
Po roce s ORS bych jednoznačně šel do bawa. On ten pohon zadních kol může u někoho mít velkou váhu. A octa byla nakonec zklamání.Stepan píše:O3 RS? Nějaká rozumnější konfigurace za 12k bude a rozhodně bude vybavenější než 320i za stejné peníze.
RWD
chci právě zjistit na kolik vyjde ta 320i bez xdrive. příp. jestli by šla bez automatu. ale to může paradoxně ten leasing spíš prodražit.
mám to tak, že teď platim 9 úvěr na astru, ještě 3,5 roku. takže mě nezabije místo toho vzít něco lepšího na operák. a tak nějak mě láká to BMW, i když v tom jezdí spousta kokotů bez urážky místních
mám to tak, že teď platim 9 úvěr na astru, ještě 3,5 roku. takže mě nezabije místo toho vzít něco lepšího na operák. a tak nějak mě láká to BMW, i když v tom jezdí spousta kokotů bez urážky místních
O3RS ani Golf GTI mě moc neláká :/ to spíš třeba Cupra nebo R ale to už bude drahé