Škoda Octavia 1.4 TSI
-
- Spolujezdec
Škoda Octavia 1.4 TSI
Dobrý den,
Před par dni nám odešla octavka. Při jízdě najednou všechny otáčky a rychlost spadlo na nulu a motor udělal malý zvuk... pak už neslo vubec startovat. Prý je možný že nám nejdou komprese do válců ... a také nám ted nejde baterka.
Měl někdo podobnou zkušenost a co to na konec bylo? Co by jsme mely kontrolovat? Řetěz?
Je to rok 2006 a automat.
Děkuji za všechny rady.
Před par dni nám odešla octavka. Při jízdě najednou všechny otáčky a rychlost spadlo na nulu a motor udělal malý zvuk... pak už neslo vubec startovat. Prý je možný že nám nejdou komprese do válců ... a také nám ted nejde baterka.
Měl někdo podobnou zkušenost a co to na konec bylo? Co by jsme mely kontrolovat? Řetěz?
Je to rok 2006 a automat.
Děkuji za všechny rady.
Re: Škoda Octavia 1.4 TSI
Malý zvuk a nejde baterka.. ve vší úctě - dejte to někomu, kdo tomu rozumí..
-
- Spolujezdec
Máme to u kamaráda. Bude se na to o víkendu dívat. Jen jsem chtěla zjistit jestli někomu na tyhle Octavie taky selhal motor a jaky měl příčin.
- 970ka
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá to,že praskl řetízek ,ale jen člověk,který ví o co jde vám řekne přesně,o co jde. Komprese do válců se nedá koupit,pozor
Carrera S ,Tesla 3 Highland Performance,Audi Q3 TSi, MB SL Cabrio,MB Sprinter, atd ...
-
- Spolujezdec
To vím také děkuji, řetěz nás také napadl. Uvidíme se řekne kamarád mechanik.
-
- Spolujezdec
Re: Škoda Octavia 1.4 TSI - Prosim Pomoc
Dobrý den, máme víc info. Diagnostika říká porucha Váčky ... motor se asi potkal.
Takže nejsou komprese a porucha Váčky. Motor se bude rozebírat. Muže mě někdo říct postup při takovém problému? Co by dal, co by jste rozebrali. Bylo nám řečeno ze naše Oktávka 2009 je ze spod rezata... dít to auto neni tak staré.
Ps. Omlouvám se, čeština neni moje první řeč... umím anglicky.
Takže nejsou komprese a porucha Váčky. Motor se bude rozebírat. Muže mě někdo říct postup při takovém problému? Co by dal, co by jste rozebrali. Bylo nám řečeno ze naše Oktávka 2009 je ze spod rezata... dít to auto neni tak staré.
Ps. Omlouvám se, čeština neni moje první řeč... umím anglicky.
-
- Spolujezdec
Takže přeskočil řetěz a bůh ví co se poškodilo...
V tom lepsim pripade to odnesly jen ventily, vacka v tom horsim i pisty, hlava…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
-
- Spolujezdec
Děkuji. Váčka odešla asi určitě. Jsem na to zvědavá