Detektory policejních radarů
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Detektory policejních radarů
Já to taky tipoval na ESO - ale to má uvnitř laser, ne?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ES 3.0 je "optická závora". To co máš na fotkách je podle mě finální blesk + finální kamera. Měkde pod/nad svodidlama ještě bude vlastní čidlo měření.
A tohle je snad "tvoje" měřící auto
Tak ještě na videu najdi to čidlo plus boční kameru.
Detektor na palubě zvyšuje spotřebu Jsem víc v klidu, ale do budoucna by to ještě chtělo ALP.. No ale to asi až do auta, které si budu chtít nechat déle..
Jinak moje G1 má problém s chytáním GPS, kameru mám Mobius, mobil iPhone 7 LTE, BT, GPS a WiFi permanentně ON a T-Mobile. Už jsem naštěstí našel postup, kdy vše funguje..musím G1 zapojit dřív, než zmáčknu startovací tlačítko bez spojky (2. poloha klíče), pak normálně nastartuju, zapojim vše ostatní a na první křižovatce G1 chytí GPSku. Zkoušel jsem vypínat mobil a to nemá vliv, tak že by GPSka v autě? Anténu mám v A sloupku..
Jinak moje G1 má problém s chytáním GPS, kameru mám Mobius, mobil iPhone 7 LTE, BT, GPS a WiFi permanentně ON a T-Mobile. Už jsem naštěstí našel postup, kdy vše funguje..musím G1 zapojit dřív, než zmáčknu startovací tlačítko bez spojky (2. poloha klíče), pak normálně nastartuju, zapojim vše ostatní a na první křižovatce G1 chytí GPSku. Zkoušel jsem vypínat mobil a to nemá vliv, tak že by GPSka v autě? Anténu mám v A sloupku..
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Mám v autě kde-co a G1 vždy chytá signál na 1* - dokonce i v autě s IR sklem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vůbec nebo třeba za 15 minut.. Od té doby co jsem přišel jak na to, tak to chytá ihned, u kamaráda v autě (taky mondeo, ale bez GPSky) to chytne taky ihnedfrancis píše:Jak dlouho ti to chyta jinak?
Mě kamera taky zaruší spolehlivě GPS v G1 a TomTomu...
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA