Michelin pilot super sport
Michelin pilot super sport
Zkouseli jste nekdo tyhle gumy? Ja uz myslel, ze michelin pujde do pr..., kdyz prisli s tim green nesmyslem, ale tyhle gumy vypadaji slibne.
Ja osobne mam momentalne PZERO vpredu a PS2 vzadu (PZERO dozadu jsem ve spechu nesehnal). PS2 byvaly dobre gumy, ale dlouho jim trvalo nez se zajely, moc dlouho nevydrzely a uz od 3 mm ztratily funkcnost. V tom vsem je PZERO lepsi a jsem s nimi hrozne spokojeny, ale protoze me tohle tema zajima, tak se rad dozvim jakekoliv info.
Ja osobne mam momentalne PZERO vpredu a PS2 vzadu (PZERO dozadu jsem ve spechu nesehnal). PS2 byvaly dobre gumy, ale dlouho jim trvalo nez se zajely, moc dlouho nevydrzely a uz od 3 mm ztratily funkcnost. V tom vsem je PZERO lepsi a jsem s nimi hrozne spokojeny, ale protoze me tohle tema zajima, tak se rad dozvim jakekoliv info.
Re: Michelin pilot super sport
cokoli od michelinu bych protestne bojkotoval, a take bojkotuji, kvuli jejich reklame... firma ktera uymslne vyrabi horsi pneu nech jde do <>
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Batman: poslal bych Tě tahat pneumatiky to Mišelinky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nakoniec kazdeho muza po 20 rokoch spolocneho zivota caka doma taky michelin
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Rikin: Tyto pneumatiky jsem nepoznal a asi uz nepoznam, protoze mam s Micheliny presne stejne zkusenosti jako ty. Nejdrive mesic nefunguji, pak tri dny ano a pak zase mesic ne. Nevim, co s tim delaji, ale stejne se chovaly PS Cup a ted mam na E90 PS2 a je to zase to same.
Nevim, co s tim delaji, ale "nahore" jako by to bylo prilis mekke a "dole" prilis tvrde. Pokud se tak chova i nejlepsi silnicni guma co delaji, nemam duvod verit v to, ze se jakakoli jina bude chovat lepe.
Zustal bych u Prielli.
Nevim, co s tim delaji, ale "nahore" jako by to bylo prilis mekke a "dole" prilis tvrde. Pokud se tak chova i nejlepsi silnicni guma co delaji, nemam duvod verit v to, ze se jakakoli jina bude chovat lepe.
Zustal bych u Prielli.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
ja tedy uz druhu sezonu jezdim na primacy hp a kdo hleda to nejlepsi pro vsechno, tak by zde mohl najit tu spravnou gumu. ticha, vydrzi a velmi velmi dobra na suchu i mokru. takovy naprosto dokonale vyvazeny kompromis pro gumu pro bezny zivot. asi se bude dat najit v kazde discipline lepsi guma, ale jako celek jen horko tezko.
Super sport neznám, ale minulou sezónu jsem odjezdil na Michelin Pilot Sport3 a špatné nebyly.. Na suchu držely ještě o něco lépe než předchozí Michelin Pilot Exalto, na mokru spíše průměr..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
Díky za názory chlapi.
Btw Pavle, bude nejaky topic na gumy?
Btw Pavle, bude nejaky topic na gumy?
Richarde, kdyz zalozis jeste par podobnych vlaken, tak Ti pro ne rad udelam i specialni tema
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Ovsem, ted mi tvrdili v pneuservise, ze stejne nejsou. Nevim jestliuz, nebo jeste.
Proc mi vyber noveho auta uz neprinasi radost?