Subaru obecně
Re: Subaru obecně
mam pro tebe dobrou zpravu - do BRZ se za sebe vejdou dve detske sedacky i s detmi
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A sněhurku pošle vlakem
Já v BRZ opěradlem řidičova sedadla narazil do zadních sedaček a ještě bych se možná trošku šoupnul...
Já v BRZ opěradlem řidičova sedadla narazil do zadních sedaček a ještě bych se možná trošku šoupnul...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Motor neni az tak slaby. Prirovnal bych to dieselu s turbem, ktery pusobi silneji nez ve skutecnost je, tak tohle pusobi pomaleji nez ve skutecnosti je Rychlost aby ti vzali ridicak je tam porad dost rychle ... Jinak nekdo mi rikal ze pry 130i mela vic faceliftu a ten prvni kdyz do toho dali elektricky posilovac nebyl tak devastujici, ale je to jen jedna pani povidala. Protoze treba rizeni v BRZ taky neni zadna hitparada a je to typicky elektricky posilovac, jako najdes v BMW, hyundai a vsude jinde.Snowman000 píše:Zaujímavé poznatky diky moc za ne
U mna je BRZ/GT86 stale na zozname ako buduca nahrada za MX-5 v momente ked bude nejake to kinderko...
Bolo by mega mat ešte jednu M3 v rodine, ale tej by mi bolo na daily ničenie fakt luto! Z4 coupe bych tez rád ale 2 sedacky so proste malo a rad bych aby sa prcek nakazil cim skor a nebol z neho nejaky Ekofreak
Ostala este 130i no preFl kusy uz v tej dobe budu cenena klasika a vekovo u tiez nebudu najmladsie...
Furt mi z toho všetkého vychádza BRZ/GT86, náklady minimalne, zabava maximalna, len ten motor...iked myslím že za par drobných sa bude dat prebudit k životu
Biele XV pre Snehurku a biele BRZ pre mna
Holt to chce aspon foukanej trilitr a ne tady ty kastraty [/quote]Bond007 píše:
No pockej, tobe to hraje z repracku ... To by vlastne potrebovalo aji to brz ))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes si to Sobik u mna ziskal...v BA slusne napadalo a na novych zimnych backurkach isiel jak sialeny
Len po takom trochu mensom blbnuti v takej vacsej vrstve snehu mi zacal zniet ako stary Scooby len netusim cim to
Nejak takto teraz znie: https://youtu.be/wUGmbzjB9U0?t=52
Len po takom trochu mensom blbnuti v takej vacsej vrstve snehu mi zacal zniet ako stary Scooby len netusim cim to
Nejak takto teraz znie: https://youtu.be/wUGmbzjB9U0?t=52
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
mas nekde diru ve vyfuku
Autoforum.cz
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Sakris a jak sa tam zobrala?!
Hlavne to bolo akoby postupne...ze ne rana a brbli brbli...ale znie to cool
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak se něco hnulo ve výfuku, jak si přeskočil ten pařez.Snowman000 píše:Sakris a jak sa tam zobrala?!
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3