Volkswagen obecne
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Ja to chapem a ak by som bol v situacii ze ten Sharan byt musi tak by to bola aj moja volba (a to bych snad aj prekusol ten povinny DSG)
No ostatni to tak nevidia...napr faceliftu Sharanu sa na SVK predalo cca 300ks a schvalne kolko ich bolo s 2.0 TSI???
Kto uhadne tak ma u mna pivo
No ostatni to tak nevidia...napr faceliftu Sharanu sa na SVK predalo cca 300ks a schvalne kolko ich bolo s 2.0 TSI???
Kto uhadne tak ma u mna pivo
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
V Alhambře ještě lze potkat 1.4TSI tu a tam. Ale 2.0TSi jsem v tom snad nikdy naživo nepotkal... To je podobné, jako u Multivanu T6. I když - ten jsem potkal - má/měl ho Import.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Doprdele Brusi!!! Mas u mna pivo
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vím o jednom člověku, co má Alhambru s 2.0TSi. Je to fanda do benzínu a 1.4TSi mu přišlo na takhle velké auto slabé.
Soudě podle německého T5/T6 fóra tam Multivany s 2.0TSI nejsou až takovou raritou, mnozí si uvědomují, že na pojížďky po městě TDI v euro6 specifikaci není optimální a taky se bojí budoucích zákazů vjezdů do měst, navíc dieselgate...
U nás před rokem byly akční ceny jen na TDI, takže 150 kW TSI paradoxně vyšlo podstatně dráž než 150 kW TDI. Teď už je akční cena i na TSI...
Jinak jsem 5 let provozoval S-Maxe 2.0 Ecoboost 176 kW a po té zkušenosti bych ani dnes do MPV nevolil jinak než silný benzín.
U nás před rokem byly akční ceny jen na TDI, takže 150 kW TSI paradoxně vyšlo podstatně dráž než 150 kW TDI. Teď už je akční cena i na TSI...
Jinak jsem 5 let provozoval S-Maxe 2.0 Ecoboost 176 kW a po té zkušenosti bych ani dnes do MPV nevolil jinak než silný benzín.