Jak správně zahřívat motor?
Re: Jak správně zahřívat motor?
Určitě lžeš a kvůli dobru budeš veřejně upálen.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
můžu se zeptat jak jsi do toho Švýcarska dojel s elektromobilem ?EKOLO píše:... před dvaceti lety jsem vyhrál Formel E ve Švýcarsku...
my máme nějakou energii zadarmo ?EKOLO píše:...beru to spíše přes tu energii, kterou máme zadarmo a moc jí zatím nevyužíváme...
tak to bych s dovolením požádal o darování 500 MWh
Kup si pole a osaď panely.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
kup si tři pole a osaď jedny panely nap první z nich, nech si to zkolaudovat, pak přesuń panely na druhé, nech si to zase zkolaudovat, totéž na třetím.... a máš to třikrát za jedny peníze (daňového poplatníka)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Souhlasím s mmira. Vždy záleží na typu motoru. To co je dobré pro jeden typ, tak nemusí být dobré pro druhý.
hehe dycky si vzpomenu jak ode mě nejmenovaná firma, která měla v názvu solar a dle webu provozuje několik solárních elektráren, koupila 4 třífázové dýzlové elektrocentrály ...
tak jsem si říkal, ikdyž to budu platit z daní, tak jsem na tom alespoň něco vydělal... solární lobby rulez
btw: Zcela jistě ty centrály potřebovaly pro něco jiného než pro okrádání lidu českého. Třeba si z elektrárničky nápajeli domeček na samotě a když zhaslo sluníčko tak se nahodily centrály.
tak jsem si říkal, ikdyž to budu platit z daní, tak jsem na tom alespoň něco vydělal... solární lobby rulez
btw: Zcela jistě ty centrály potřebovaly pro něco jiného než pro okrádání lidu českého. Třeba si z elektrárničky nápajeli domeček na samotě a když zhaslo sluníčko tak se nahodily centrály.
Slow and serious