Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
Vypadá to, že se konečně podaří roztočit kolečko inflace. Jestli se přes něj mají prohnat všechny nekryté v minulých letech natištěné peníze, máme se na co těšit.
A pak se pozná, že nejde stavět jen na laciné pracovní síle.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ráno jsem při placení v kavárně zjistil, že u sebe nemám kreditku. Ukecal jsem obsluhu na sekeru a po zkoušce vyrazil domů. Nebyla ani doma. Ve stádiu značného zoufalství jsem se šel podívat na místo, kde jsem včera zaparkoval. Byla tam, asi mi vypadla z kapsy, když jsem ráno škrabal auto. A nejen že ji za těch 6 hodin co se tam válela nikdo neukradl. Ale dokonce ani nenavlhla a normálně funguje
Blbý je, že mě ještě čeká jedna zkouška ve středu a týdenní dávku štěstíčka už jsem si zjevně vyplýtval
Blbý je, že mě ještě čeká jedna zkouška ve středu a týdenní dávku štěstíčka už jsem si zjevně vyplýtval
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Pozeraj sa na to prave pozitivnejsie...teraz pri tebe to stasticko je tak toho rovno vyuzi a na nejake ucenie na skusku sa rovno vyprdni
PS: Drzim palce
PS: Drzim palce
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neska sem při služebce na chvíli zapad do Olympie v Holomócu, krátce po poledni a..... kupodivu tam bylo kde zaparkovat a uvnitř to bylo bez davů lidí a front na všechno.... takže sem fklidu dořešil podarki a fčíl už mám až do stavby stromu fraj....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Tak štěstíčko stálo při mě. Výuka totiž probíhala tak, že skupiny studentů si připravovali prezentaci na určité téma a profesor (opravdu profesor) pouze doplňoval. Zadání na zkoušce se losovalo. Tak jsem si vytáhl téma, na které jsem měl prezentaci, odvykládal a šel domů. Když vidím ten svůj luck, mám chuť nakoupit nějaký kryptoměny
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tak toho bych se bál, jak jdou rychle hore, tak budou i padat dole. Když vidím trhy nafouklé nekrytými penězi, uvažuju spíš o kovech, ale fakt je fyzicky vlastnit.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
já se strašně těšim až to splaskne. budu se smát až se budu za břicho popadat
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Hurá! Je to dobré aji 24h po výkonu, starý člověk po nemoci ani moc nebolí, všechno funguje aji sem s práškama krapet spal.... ejchuchu!pavproch fčera píše: hurá proti kopci.... smokovec - teryna (bez zastávky tam) - baranie sedlo - brnčala (zastávka) - biela voda = 6 hodin poctivé práce a... je to tam!
Fčíl si splnit občiansku povinnosť (podat priznanie k dani z nehnutelnosti) a po obědě hurá na skijofki do bachledky.....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes nam tu nasnezilo trochu viac a uz nam je MX-5 mala
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...