Autohadanky
Re: Autohadanky
SkyView... Takova zasadni ficura Snad se podle toho jmenuje i cela uroven vybavy
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
pjanda: Popravdě mě Brera s tímto motorem (3.2 V6 JTS "klokan") taky moc nenadchla. Vyjma pasivní bezpečnosti, pár prvků výbavy (třeba to okno ve střeše) a trakce (Q4) jsem marně hledal, v čem je nějak zásadně lepší než GTV nebo GT s V6 Busso a jaksi jsem na nic nepřišel, naopak v lecčems je IMHO horší. Po FL s motorem 1.8 TBi to asi bude o dost lepší, ale to jsem neměl příležitost zkusit, projel jsem se jen ve 159.
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
beaumont: To auto je proste mizerne a clovek by musel byt totalne zaslepeny, aby to nepoznal. Z technickeho hlediska na tom aute fungoval tak mozna pohon vsech kol a snad i rizeni. Motor naprosta tragedie, razeni to same, brzdy take, podvozek nijaky... a kdyz nahodou neco bylo dobre, poslala to ke dnu prilis vysoka hmotnost. Kvalita montaze prachbidna, materialy vesmes take. Nepovedene auto, to nelze jinak hodnotit.
Jeden z mala pripadu v mem zivote, kdy jsem velkoryse nabidl importerovi, ze o tom aute v zajmu zachovani dobrych vztahu radeji nebudu psat nic. To se nedalo vylicit jinak nez drtivou kritikou...
Jeden z mala pripadu v mem zivote, kdy jsem velkoryse nabidl importerovi, ze o tom aute v zajmu zachovani dobrych vztahu radeji nebudu psat nic. To se nedalo vylicit jinak nez drtivou kritikou...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Tak s dovolením taky přidám obrázek / hádanku. Ale nic moc složitého:
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat!
Tak to bylo pěkně rychlé, gratuluji
Nějak jsem neměl po ruce nic těžšího, kromě vyslovených veteránů...
Nějak jsem neměl po ruce nic těžšího, kromě vyslovených veteránů...
Sem myslel, že je to Maserati, ale když jsem protáhnul Googlem tu Alfu, tak musim dát za pravdu klukum nademnou.
TSs
Tak ještě mám něco těžšího:
placnu prvni, co me napadlo
renault 5 turbo
renault 5 turbo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou