BMW Divize
Re: BMW Divize
Nefunguje to dobře, nějaký malý úbytek komfortu s ramenama, je naprosto mizivý, proti zlepšení ovladatelnosti. A ty pružiny mají na komfort určitě větší vliv.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Idea tych ramien sa mi proste pozdava...uvidíme ked sa to rozobere.
A tie HR pružiny hlavne dramaticky znížili auto a to ja nerad...ve Svicar si to dovoliť mohol ale v BA bych to nedal
A tie HR pružiny hlavne dramaticky znížili auto a to ja nerad...ve Svicar si to dovoliť mohol ale v BA bych to nedal
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Já dal pružiny na MX5 a nemohl jsem skoro vjet do dvora, pak tam šel kompl. Bilstein a jízda úplně o něčem jiném.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
MX-5 mozno, ale na M135i s adaptive to asi funguje... https://youtu.be/QA39sa3GgaM?t=9m49sM.Z. píše:Nefunguje to dobře, nějaký malý úbytek komfortu s ramenama, je naprosto mizivý, proti zlepšení ovladatelnosti. A ty pružiny mají na komfort určitě větší vliv.
Na 130i som ramena daval z M3 a teda ubytok komfortu nebol mizivy. Chvilu som rozmyslal vratit to spat, ale tie reakcie na zatocenie volantu ma presvedcili
Gratulujem Snow! Daj vediet ked to budes mat rad by som to provnal s M2. M135i bola vzdy moj favorit.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Joa Achillesa hltam posledne mesiace dost a trosku aj on je trosku dovodom preco som siel do tej M135i (hlavnym bol samozrejme PJ). Ale trosku sa mi tazko veri ze skratenie pruzin nebude mat efekt na komfort...uz len z dovodu ze ten tlmic ma kratsiu pracovnu drahu...ramena mi pridu lepsia uprava.
Jo a musi hu byt v pohode schopna odsoferovat aj pritulka
Jo a musi hu byt v pohode schopna odsoferovat aj pritulka
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Maciak: Dakujem Urcite ked bude hotova tak sa rad s nou ukazem a hlavne po boku M2, kedze asi som si dal latku uz prilis vysoko a to by bol jediny mozny upgrade...ale mam na neho este caaaaas
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
To ja bych chtel 135 podle techto videii, ale nevim zda to s manualem a dlouhyma prevodama bude takto tailhappy. V tomto ohledu by byl lepsi automat.
Na M4 se krátké pružiny taky neosvědčily, auto se nechovalo dobře.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Vrátím se ke svému 3er: opravdu je to už norma - litr na tisíc.... chjo no....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.