Hyundai a vše kolem nich!
Re: Hyundai a vše kolem nich!
prave ten ukazatel okamzite spotreby je to, co ukazuje, jak nesmyslne je si myslet, ze muzu mit tento vztah vyjadren jednoduchou tabulkou v excelu
Pravda vyděsí
No jo, ale podívej se na jeho povolání. Co nemá tabulku v Excelu, neexistuje.
Excelovské tabulky jsou super, občas jimi náš zákazník přímo hýří. Krásně, barevně a naprosto
přesně popisují imaginární svět, který neexistuje.
Excelovské tabulky jsou super, občas jimi náš zákazník přímo hýří. Krásně, barevně a naprosto
přesně popisují imaginární svět, který neexistuje.
excel je pro plebs, vyšší třída jede v pawrpointu
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Já spolupracuji zejména s plebsem. Přijedou a po sdělení, že to bude až to bude jestli to teda vůbec kdy bude, zvážní a se zasmušilou tváří vytáhnou noťas. Pak začnou v barvách ukazovat kde bude svět za 3 měsíce. Mají tam na to takové chlívečky a já se od nich dozvím kdy co vymyslím, kdy to vyrobíme a kdy to bude fungovat. No prostě zázrak.
Taky nám ty tabulky furt strkají, nevím sice proč, ale ze slušnosti jim to vždycky pochválím, jako že ty barvičky mají vybrané hezky a tak....
Tak se nedivte, že tazatel chce vědět kolik přesně mu bude jeho auto žrát příští týden až pojede ke tchýni na kachnu. Stačí najít správnou tabulku a tam to je.
Taky nám ty tabulky furt strkají, nevím sice proč, ale ze slušnosti jim to vždycky pochválím, jako že ty barvičky mají vybrané hezky a tak....
Tak se nedivte, že tazatel chce vědět kolik přesně mu bude jeho auto žrát příští týden až pojede ke tchýni na kachnu. Stačí najít správnou tabulku a tam to je.
Jooo, excel a tabulky. Mantra moderních managerisů.
A grafy musí krásně hailovat (růst).
Pochybuji, že v dnešní cinklé automotive době automobilka zveřejní takovou tabulku jak chce tazatel. Pak by došel nespokojený zákazník: "Mám spotřebu vyšší o 0.2 litru na sto. V tabulce jste lhali...".
Doporučím tazateli podívat se na homepage autoforum a hledat. Je tam zajímavý článek popisující že nízké otáčky neznamenají nízkou spotřebu.
A grafy musí krásně hailovat (růst).
Pochybuji, že v dnešní cinklé automotive době automobilka zveřejní takovou tabulku jak chce tazatel. Pak by došel nespokojený zákazník: "Mám spotřebu vyšší o 0.2 litru na sto. V tabulce jste lhali...".
Doporučím tazateli podívat se na homepage autoforum a hledat. Je tam zajímavý článek popisující že nízké otáčky neznamenají nízkou spotřebu.
Toto je ono: http://www.autoforum.cz/technika/otacky ... -a-proc/?2
Těch proměnných je ještě více - jeden z nejdůležitějších je kvalita tankovaného paliva.
Jestli tazatel čekal dohadování se o desetinných číslech, musí na Škoda forum nebo na Alfisty (Spotřeba AR159 1.9 jtd 2.4 jtd).
Těch proměnných je ještě více - jeden z nejdůležitějších je kvalita tankovaného paliva.
Jestli tazatel čekal dohadování se o desetinných číslech, musí na Škoda forum nebo na Alfisty (Spotřeba AR159 1.9 jtd 2.4 jtd).
Martin9300i píše:Děkuji Vám za upřímnou pomoc, výslovně jsem upozornil, že auto prakticky nepoužívám. 5 let jsem se neptal na internetových fórech na radu, právě, kvůli ,,expertům na všechno´´. Pouze se mi to potvrdilo.
Myslel jsem si, že existuje lepší způsob než sledovat 4cm lištu, která má rozpětí 0 – 30l, což znamená, že nikdo nepozná jestli ta spotřeba je 4 nebo 6 litrů. Doopravdy nepotřebuji vědět, že když brzdím motorem, tak mám spotřebu 0 a když se rozjíždím tak 20.
Nechci ručně měřit něco, co už bylo změřeno profesionálně automobilkami a jen nevím, kolik to je nebo jak to najít.
K analytickým činnostem, pracuji jako investiční bankéř pro Raiffeisen Bank…
Přeji hezký víkend.
Slušný matroš
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
ja dnes potkal Stinger na zivo. bohuzel jel v protismeru, tak na detailni zkoumani nebylo kdy. ale prvni dojem je, ze to je siroke a nizke a ze to vypada dost dobre.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A tupci takypavproch píše:excel je pro plebs, vyšší třída jede v pawrpointu
Ja vcera taky a potvrzujummira píše:ja dnes potkal Stinger na zivo. bohuzel jel v protismeru, tak na detailni zkoumani nebylo kdy. ale prvni dojem je, ze to je siroke a nizke a ze to vypada dost dobre.
Pravda vyděsí