Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Ano je. Ovšem ne na 19”. To člověk musí dávat fakt pozor, kudy jede. Ani ne tak kvůli komfortu, to vcelku velmi slušně řeší DCC, ale kvůli velké šanci zlikvidovat disk.
Naposled jsem dával D1+D2 na “comfort” a naprosto v pohodě.
Naposled jsem dával D1+D2 na “comfort” a naprosto v pohodě.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
na jakou slevu se dá dosáhnout u golfu? zítra jdu licitovat do saloonu, tak ať jsem trochu připraven.
btw. tiguan stále 12m prodejce, se kterým jsem mluvil z toho vinil importéra
btw. tiguan stále 12m prodejce, se kterým jsem mluvil z toho vinil importéra
Pravda vyděsí
@brus ref leguáni: jo, tohle proběhlo i na pokecu o leguánech, CZ importér špatně odhadl budoucí zájem a nasmlouval malé kvóty .... proto těch 12m+, SK importér byl velkorysejší v kvótách, takže prý tam se čeká řádově týdny až nějaký ten měsíc ale zase v SK to prý vyjde dráž než v CZ
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Ref Tiguan: Pravda pol na pol...je dost restrikcii na rozne vybavy a motorizacie (benziny) hlavne z dovodu, ze pri planovani Tiguana ako takeho vsetci planovali podla predchadzajuceho Tiguanu...a teraz si to vyzieraju aj fabrika aj importeri trosku...ale aj v SK je cakacka, ale o dost mensia teda
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Golf GTI sleva 16% (na ičo). Ale čekací doba kolem 5 měsíců...Brus píše:na jakou slevu se dá dosáhnout u golfu? zítra jdu licitovat do saloonu, tak ať jsem trochu připraven.
Mne prodejce tvrdil ze cekaci dobu nevi, ze standardne golf je cca 3m, ale kolik bude r nevi/nechce tipovat
Pravda vyděsí
Na Passata 12% od prodejce + 80 000 za IČO + 50 000 za akci na R-line.supecz píše:Golf GTI sleva 16% (na ičo). Ale čekací doba kolem 5 měsíců...Brus píše:na jakou slevu se dá dosáhnout u golfu? zítra jdu licitovat do saloonu, tak ať jsem trochu připraven.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
GolfR bývá zpravidla rychleji, protože se nedělá na stejné lince jako klasické Golfy.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time