Mazda MX5 (Miata)
Re: Mazda MX5 (Miata)
Tak jestli s tím budeš jezdit taky mimo zimu, tak to snad není potřeba ne? Já se na to vykašlal, ale jestli to k něčemu je tak bych to třeba zvážil.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
V zimě v soli jezdit nebudu. Ale vzhledem k nulové konzervaci to vidím jako dobré i na mokro. Asi aspoň do prahů valvoline. To auto je totiž tak "nový", že to pro něj musím udělat
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Miata od včera na číslech Dnes sucho, tak jsem ji byl trochu projet. S autem se seznamuji, ale už teď nadšení. Pochlubím se 2 fotkami. Jednou "oblečená" a podruhé "nahoře bez"
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Krasny, at to pekne jezdi, skoda to zavirat na zimu
Díky, přiznám se, že mám radost jak malej kluk
Krásnej kus a ta černo červená kombinace je pecková.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Ha! Gratulace k limitce! Dvoubarevne kombo ji sedi. Tak preji hodne rohliku na obliceji
Autobus a malé veselé autíčko