Sportovní auto okolo 200-250 tisíc
Re: Sportovní auto okolo 200-250 tisíc
Kdyby GTI jezdilo při adekvátním použití za 8, neobtěžoval bych se s GTD. Nicméně moje pozorování při kratší zápůjčce ukazovalo na jiná čísla
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
nj 8l prumer se da ale po meste stezi."diesel"neni sportovni auto ani omylem.Ff ST je i v nafte ale nadpisek je "Sportovni auto"tak diesel nikdo nedoporucoval.
Chceš ji vyměnit za e86?Vrooom píše:Ta cervena 130i se prodava uz dost dlouho, ona ma totiz sporak vevnitr, a celkove ma divnou vybavu. (Uz nekdy v dubnu jsem se o ni zajimal)
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Ne jsem chtel oboji .
Ale ty auta budou jízdně hodně podobné. A motorově stejné. Proč ses tak rozhodl?
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Prislo mi sofistikovanejsi a ma velky kufr kam bych narval kolo. Pocitove to neni uplne stejny, dost udela jina pozice za volantem. Auta maji jiny rozvor. Jizdne jsou docela odlisny. I zvuk mi prisel trochu jiny.
Pokud to pojmeš jako 130i daily car a e86 víkendovka, proč ne?
-
- Spolujezdec
A jaký je teda rozdíl mezi Golf GTI a Focus ST? Kvůli čemu je Golf o tolik méně zábavný, kromě toho, že má méně výkonu?
Díky.
Díky.
Třeba proto, že s F-ST zažiješ hodně zábavy, když se zadře motor a pod. Soudobá produkce ani stará produkce není tohoto jevu prostafilipmikes píše:A jaký je teda rozdíl mezi Golf GTI a Focus ST? Kvůli čemu je Golf o tolik méně zábavný, kromě toho, že má méně výkonu?
Díky.
Příští rok budu řešit druhé přibližovadlo do rodiny a zadání bude cca stejné. Jelikož to řešim s přestávkama asi poslední 3-4 roky, mam za tu dobu docela načteno i naježděno. Skončil jsem s finální trojkou (skoro doslova).
BMW 330ci E46 (nejlépe pofl 2003)
BMW 330i E90
Alfa Romeo GT 3.2 Busso
Kupé trojka je prostě boží, ale najít pěknej kousek už je docela vořech.
Édevadesátka je sázka na jistotu, v nouzi odvezu i rodinku a jede to krásně.
Alfa se mi hrozně libí, vždycky mě GT bralo a s V6 jede jaxviňa, ale rozum asi zvítězí. Ikdyž...
Spotřeba ani u jednoho do 10l po městě spíš těžko, ale tenhle řádek v zadání sportovního (nebo sportovnějšího) a zábavného auta imo nemá co dělat. Max. tak jako kombinace spotřeby se sebezapřením a velkou kázní na dálnici ; nebo pro ecoteroristu. Sry.
BMW 330ci E46 (nejlépe pofl 2003)
BMW 330i E90
Alfa Romeo GT 3.2 Busso
Kupé trojka je prostě boží, ale najít pěknej kousek už je docela vořech.
Édevadesátka je sázka na jistotu, v nouzi odvezu i rodinku a jede to krásně.
Alfa se mi hrozně libí, vždycky mě GT bralo a s V6 jede jaxviňa, ale rozum asi zvítězí. Ikdyž...
Spotřeba ani u jednoho do 10l po městě spíš těžko, ale tenhle řádek v zadání sportovního (nebo sportovnějšího) a zábavného auta imo nemá co dělat. Max. tak jako kombinace spotřeby se sebezapřením a velkou kázní na dálnici ; nebo pro ecoteroristu. Sry.