Nejhezčí zvuk motoru
Re: Nejhezčí zvuk motoru
sice je to možná trošku OT (ale v zadání není nic o tom, že to musí být motor z auta) tak takhle si nějak představuji "zvuk" motoru
video si posuňte na 0:55 a pak 1:56 jak to otůruje (jinak video o ničem)
ještě jeden OT
zajímalo by mě jak dlouho trvá tohle nastavit (zjistit jaké otáčky odpovídají jaké výšce zvuku)
video si posuňte na 0:55 a pak 1:56 jak to otůruje (jinak video o ničem)
ještě jeden OT
zajímalo by mě jak dlouho trvá tohle nastavit (zjistit jaké otáčky odpovídají jaké výšce zvuku)
Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is gift, that's why we call it the present
clovek co ma aboslutni zvuk si projde ty otacky jednou a rekne ti u jakych je jaky ton.
Takhle z videa to moc nevynikne, ale Gallardo už jsem párkrát slyšel na živo(jak Gal, tak starší S8) a jeho zvuk řadim na špičku.
A potom mam docela rád SLS, respektive 6.2 V8 AMG.
Nějak se mi nedaří mít dva náhledy videa v jednom příspěvku, tak to druhý jenom nalinkuju.
// Mne se to podarilo , viz nize - pjanda
Samozřejmě toho mam rád víc, ale něco už tu zaznělo a zbytek sem línej hledat.
A potom mam docela rád SLS, respektive 6.2 V8 AMG.
Nějak se mi nedaří mít dva náhledy videa v jednom příspěvku, tak to druhý jenom nalinkuju.
// Mne se to podarilo , viz nize - pjanda
Samozřejmě toho mam rád víc, ale něco už tu zaznělo a zbytek sem línej hledat.
TSs
Tohle je sileny , az je to super
to nemuze splnovat zadny hlukovy normy
a tohle kdyz projede kolem kamery na te trati
V10 zni uzasne
to nemuze splnovat zadny hlukovy normy
a tohle kdyz projede kolem kamery na te trati
V10 zni uzasne
Trocha klasickych zvuku motoru, ktere bylo mozne slyset na jedne akci v muzeu Porsche Je v tom i trocha omacky okolo, ale vesmes poucne...
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Dnes mam hotove videorano, ale toto uz je posledni Lamborghini Murcielago s vyfukem Bartoli. Odvdeci se nejen jinym zvukem (je docela zajimavy...), ale je take o 22 kg lehci nez originalni reseni.
Skanz3n
Skanz3n
Jinak trochu se divím, že tu ještě nepadlo tohle - pro mě nádherný zvuk:
Ain´t nobody got time for that
Každý má jiný vkus, osobně je pro mne nepřekonatelný můj P106 electric a to slyším pouze na jedno ucho a stejně neslyším nic. Přijde mi to ale normálnější. dejte se k nám !!
Ekolo: Nezklamal jste Ani to sem nebudu vkladat jako video, protoze nechci devastovat dobre rozjete tema, ale mne snad jako dukaz zvukove nezazivnosti elektromobilu staci toto:
http://www.autoforum.cz/bleskovky/peuge ... e-na-svete
Misty to zni jak prujezd robota ze Star Wars
http://www.autoforum.cz/bleskovky/peuge ... e-na-svete
Misty to zni jak prujezd robota ze Star Wars
Skanz3n
Skanz3n