Onboard videa
Re: Onboard videa
to ti vyplazila jazyk ci co?
Příkladná výchova. Až to udělá nějakému nervákovi, tak se myslím nebudou stačit divit.
Rychlost zabíjí!
Já se divím, že se s těma lidma pořád rozčiluješ...
A celkově mě baví přístup slečny. Sedí ve starým krámu, porušuje předpisy, omezuje chlapa ve velkém drahém prémiovém autě a ještě mu naznačuje, že ho má v piči. Jak málo stačí ke štěstí.
A celkově mě baví přístup slečny. Sedí ve starým krámu, porušuje předpisy, omezuje chlapa ve velkém drahém prémiovém autě a ještě mu naznačuje, že ho má v piči. Jak málo stačí ke štěstí.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já se s nima nerozčiluju - tohle je standardní postup: dálková, zprava, klakson, jet do píče...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Některé ženské to tak mají, no... nevím, jestli jsou z toho řízení tak vystresované, ale nadávají docela často a fakáč není vyjímkou.Stepan píše:Já se divím, že se s těma lidma pořád rozčiluješ...
Na mě takhle vyplázl jazyk, cca 55 letý maník v montérkách v otřískaném pickupu
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- GeneHawkins
- Letec
řidičBOB píše:Pro mne by palatial, kdyby byla umístěná v mém jízdním pruhu...
Vyhláška 294/2015 Sb., kterou se provádějí pravidla provozu na pozemních komunikacích, § 3, odst. 1 píše:Svislá dopravní značka umístěná vedle pozemní komunikace platí pro celou pozemní komunikaci v daném směru jízdy s výjimkou značky upravující zastavení nebo stání, která platí jen pro tu stranu pozemní komunikace, u níž je umístěna.
Značka je umístěna v místě, kde se jízdní proudy už sešly a jedná se o jednu dvoupruhou komunikaci. Navíc si všimni, že z tvého směru není žádná značka "Hlavní silnice", která by tě opravňovala myslet si, že máš přednost. Měls dát vlastně přednost zprava.řidičBOB píše:... a z mého směru jízdy.
Usuzuju tak z toho, že se za ní nenachází žádná křižovatka (ani část křižovatky), na kterou by se dala vztáhnout. Žádná hlavní silnice. Jízdu v jízdních pruzích dostatečně řeší jiná část zákona. Jistý smysl by měla, pokud by byla umístěna skutečně před křižovatkou, pak by ovšem měla řešit situaci opravdu v křižovatce a ne jízdní pruhy za ní.řidičBOB píše:Z čeho naopak ty usuzuješ, že ta značka pro toho Poláka neplatí, resp. že tam je k hovnu?
Já samozřejmě vím, jak byla myšlena, ale myslím, že tebe to neopravňuje ve skutečnosti k ničemu.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Citace vyhlášky je hezká, ale dané jízdní směry jsou odlišné... Jednak oba přijíždíme z rozdílného směru jízdy a také rozdílným směrem pokračujeme. BTW: jízdní proudy se také nesešly - sejdou se až na konci plné čáry. Do té doby se jedná o dva rozdílné jízdní pruhy a proto je značka také tam, kde je - před jejich spojením.
Ta značka je tam naopak správně a upozorňuje řidiče, kteří jí míjejí, že mají povinnost dát přednost v jízdě a nikoliv počítat s předností dle pravidla pravé ruky.
Zcela jasné a srozumitelné.
Ta značka je tam naopak správně a upozorňuje řidiče, kteří jí míjejí, že mají povinnost dát přednost v jízdě a nikoliv počítat s předností dle pravidla pravé ruky.
Zcela jasné a srozumitelné.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time