To tam jde? Nejsem si jistej, možná jsem viděl pár (myslim doslova) poface 535d se ZF a klikačkou pod volantem, každopádně pokud se mi to jen nezdálo, tak to rozhodně neni nic běžnýho - chci říct, že to je častějc uvidíš jednorožce pasoucího se na šafránu.Tominho píše: Hledám klasiku ZF a kdyžtak seženu M volant s pádlama když by to tam šlo dát, ať se trošku dá vyřádit. V autě jezdím každý den tak ZF je piánko, ale i the beast
Dyby to tak byl jedinej problém těch aut, tak by to ještě šlo. Ale zejména s motorem N63 je takovejch problémů, že všichni (nejen) na 7postu na otázku "na co si dát při koupi pozor" odpovídají jednohlasně jak jeden muž, že bez záruky nekupovat a 160kkm bez vážnýho problému je pro ten motor vyloženě úspěch. Momentálně to vypadá na celoplošnou výměnu (nejen, ale hlavně) vstřiků paliva pro severní muriku, jestli to platí i pro Evropu nevim, ale podle logiky by mělo. Škoda, 7er F01 se mi líbí dost na to, abych si jí koupil. Leda poface by prej měl bejt z totohle hlediska už vyřešenej.pavproch píše:akoráth, že nešní 550i (f10) už má větrník, teda dva...