Policejní kontroly a měření
Moderátor: řidičBOB
Re: Policejní kontroly a měření
A neska 500 km zpětným směrem a zase - velké NIC.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Nicméně mám jeden dotaz: I/19 v Míšově v Brdech - asi někdy na jaře se na vjezdu i výjezdu skrz dědinu objevila regulérní dopravní značka "měření rychlosti", ale chytrá paní nic neříkala ani nebylo nikde nic vidět co by vypadalo jako kamera/radar..... neska sem tama jel znova (a jako obvykle dyž vidím značku, tak dodržuju) a paní v podpalubí zase mlčela... ale na výjezdu z dědiny směr východ sem si všimnul asi 6-ti metrového nového sloupu a na něm dvou "kamer/radarů".... měří se tam nebo ne?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja dneska potkal cernou octu jedouci v protismeru v buchlovkach. Mel jsem misto, takze v jedny z tech nekonecnejch dlouhejch zatackach, hezky na hrane gripu, co to slo a straznik me regulerne propichnul pohorsenym pohledem
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Ta byla v rametu na kalibraci.... neměřila
PROTECTOR II 950Mcz ALP3: SPOLEHLIVÁ A NEKOMPROMISNÍ OCHRANA
Me staveli v patek asi po peti letech. Jelikoz jsem si dovolil rict prislusnikovi, ze to co mi strka do okna si muze narvat do spic a, ze mi ma prinest zabaleny naustek, tak sem si vyslouzil kompletni kontrolu povinne vybavy, osvetleni a test na drogy
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Včera dopoledne byli aktivní MP ve Veselí nad Moravou a Kunovicích
Dobra prace! Je treba je drzet ve strehu a nenechavat kulturu silnicnich kontrol upadatKavis píše:Me staveli v patek asi po peti letech. Jelikoz jsem si dovolil rict prislusnikovi, ze to co mi strka do okna si muze narvat do spic a, ze mi ma prinest zabaleny naustek, tak sem si vyslouzil kompletni kontrolu povinne vybavy, osvetleni a test na drogy
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Dychavam tak 1x za dva měsíce ale testr s náustkem sem neviděl už hooodně let...vždy jen ty, kde se fouká z dálky