Onboard videa
Re: Onboard videa
Si vyměnil A6? Nebo co to testuješ? Výkonově mi to sedělo na X5 40d, ale to asi nebude ono
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přikoupil jsem Touarega...a trochu ho nechal optimalizovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
šéf v součastném zaměstnání taky přikoupil Touarega...
Ale jestli nemáš kromě A6 ještě Sklass a STI, přičemž do práce A6 vůbec nejezdíš, tak to asi nebude ono
Ale jestli nemáš kromě A6 ještě Sklass a STI, přičemž do práce A6 vůbec nejezdíš, tak to asi nebude ono
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hehe...nemám. Na Sklasse jsem ještě mladej (si myslím) a Subaru jsem nikdy neholdoval. Já su koncernové
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jedina omluva pro tohle je nejaka mimoradna udalost.
Pokud je to planovane a takto postavene cilene, tak to skutecne sel rozum stranou.
Pokud je to planovane a takto postavene cilene, tak to skutecne sel rozum stranou.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Bob: Osobní názor: Malinko bych slevil z pravidel a malinko přidal řidičský cit, máš to příliš "ve váze" a je vidět že máš hrazené havarijko protože si umím představit, že z takové malé ale dobře mířené rány zezadu na roh je křivá střecha i podlaha a je to na výměnu karosérie respektive totálka, kamion má hodně enerigie
To poslední video od Aikon, tohle je už tedy silné kafe, kdo schvaluje to přechodné dopravní značení, tyhle stavby?
Kdo nese odpovědnost? Na blbý plot potřebuješ plány jak na barák. A tady?
Tisíckrát jsem chtěl podat podnět k tomu, že to je vyznačeno tak, že nehody jsou jisté.
Často, né vždy, (údržba, né stavby) je na dálnici ve 130kmh, "za 200m do jednoho", a když jsou oba pruhy plné, řeší jen plné brzdy, ale ten za Tebou je otazník...
To poslední video od Aikon, tohle je už tedy silné kafe, kdo schvaluje to přechodné dopravní značení, tyhle stavby?
Kdo nese odpovědnost? Na blbý plot potřebuješ plány jak na barák. A tady?
Tisíckrát jsem chtěl podat podnět k tomu, že to je vyznačeno tak, že nehody jsou jisté.
Často, né vždy, (údržba, né stavby) je na dálnici ve 130kmh, "za 200m do jednoho", a když jsou oba pruhy plné, řeší jen plné brzdy, ale ten za Tebou je otazník...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Převzato z FCB
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
tazko povedat kto z nich je vacsi retard
obaja hraju najvyssiu ligu...
obaja hraju najvyssiu ligu...
Já asi nikdy nepochopím, že když tolik spěchají, že mají čas na vybrzdovani.