No jasně, protože má pak kratší úsek na to aby zrychlil že jo.. Taky občas umím zalítat. Ona ta 1.9TDI není zas takovej šnek, ale rozhodně nepřeceňuju svoje reflexy a držím se s velkým respektem v dostatečný vzdálenosti. Natož v noci, kdy toho před sebou dostaneš do nepříjemný situaceZajda píše:Lepiče potkáváme všichni, s tím se ztotožňuju. Spousta lidí totiž neumí efektivně předjíždět a myslí si, že nejlepší možnost budou mít co nejblíž autu před sebou, takže jedou klidně desítky kilometrů v těsném závěsu. Vykukují, a čekají na příležitost, která s jejich přístupem nikdy nepřijde
Oslnění zezadu dálkovými
Moderátor: řidičBOB
Re: Oslnění zezadu dálkovými
- GeneHawkins
- Letec
To je teda dobrá hovadina, když tlumený svítěj na 40-100 metrů...Mára píše:Já třeba vždycky jedu tak, abych neosvěcoval auto přede mnou. Aby byla ještě nějaká mezera mezi dosvitem mých předních světel a autem přede mnou.
- GeneHawkins
- Letec
Nevím, proč by měl být v řiti, když na začátku obce brzdí z 90 na 50.Michal220 píše:Pii Faze 3. pokud do tebe narazi bude mit kameru,svedka tak ses v riti ty-jinak ostatni faze super
Sám jsi hovadina. Je to naprosto v pořádku. Je to dle mýho odhadu míň než píšeš a řekni mi proč by měla být hovadina takovej rozestup?GeneHawkins píše:To je teda dobrá hovadina, když tlumený svítěj na 40-100 metrů...Mára píše:Já třeba vždycky jedu tak, abych neosvěcoval auto přede mnou. Aby byla ještě nějaká mezera mezi dosvitem mých předních světel a autem přede mnou.
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne ned 22 říj 19:49, celkem upraveno 2 x.
Důvod: řB:opravdu si nech ty startovací osobní útoky od cesty! Myslel jsem, že si rozumíme...
Důvod: řB:opravdu si nech ty startovací osobní útoky od cesty! Myslel jsem, že si rozumíme...
2 Mara: jestli ridis stejne "kvalitne" jako prezentujes svy nazory na internetu, tak se nediv ze te obcas nekdo problikne pochybuju ze by te to dovedlo k sebereflexi a neco si s tim delal, takze ti asi nezbyde nez si koupit auto ktery ma kvalitni samostmavovaci zrcatka nebo
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Oslnění zezeadu dálkovými
3. příspěvek ve vláknu, třeba jste už zapomněl.
A to přibrždění s (několikanásobným) probliknutím všech směrovek mi připadá jako pravděpodobně nejvhodnější varianta obrany proti lePičům s nevhodně nastavenými a/nebo relativně vysoko umístěnými světly. Řidič Bob zná své pappenheimské.
Obecně ovšem děkuji za radu a budu se snažit více zaměřit na rozvíjení schopnosti udržení bdělé pozornosti.Mára píše:Mnohdy není zájem mě předjet. A když už mě předjede, tak mu rázem dělám to samý. Protože nic mě nedokáže na silnici vytočit víc, než tohle
A to přibrždění s (několikanásobným) probliknutím všech směrovek mi připadá jako pravděpodobně nejvhodnější varianta obrany proti lePičům s nevhodně nastavenými a/nebo relativně vysoko umístěnými světly. Řidič Bob zná své pappenheimské.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Tak hodnotit jak řídím si netroufnu, ale já se prostě ke každýmu chovám tak, jak se on chová ke mě, to je celý. Když mi někdo arogantně a nepřímo řekne že jsem blb, tak mu to vrátím. Já jsem moc rád, že si tady společně můžem pokecat. Proto mi vadí chytráci kteří se mnou jednají jako s kreténem jen proto že něco nevím, nebo mám na věc jinej názor. Od začátku tady čelím jízlivým útokům, tak se mi nedivhonziss píše:2 Mara: jestli ridis stejne "kvalitne" jako prezentujes svy nazory na internetu, tak se nediv ze te obcas nekdo problikne pochybuju ze by te to dovedlo k sebereflexi a neco si s tim delal, takze ti asi nezbyde nez si koupit auto ktery ma kvalitni samostmavovaci zrcatka nebo
Re: Oslnění zezeadu dálkovými
Tak asi ano, zapomněl. Přiznávám. Ale to už opravdu musí být extra případ. Jinak se snažím řídit tím, co mi někteří poradili. Teď jsem třeba přijel z oné cesty. Samozřejmě opět lepič. Tak jsem mu dvakrát přibrzdil a pak mě předjel. Sice to rozkalil v obci tak na 70, ale to už je jeho bojLachende Bestien píše:3. příspěvek ve vláknu, třeba jste už zapomněl.
Obecně ovšem děkuji za radu a budu se snažit více zaměřit na rozvíjení schopnosti udržení bdělé pozornosti.Mára píše:Mnohdy není zájem mě předjet. A když už mě předjede, tak mu rázem dělám to samý. Protože nic mě nedokáže na silnici vytočit víc, než tohle
treba se lepi z jineho duvodu:nizssi jizdni odpor=nizssi spotreba.Nekdy za tmy staci zapnout dalkove aby ten za tebou videl bezpecne na predjeti a hned predjizdeji a nebo si chce jen s nekym zazavodit....
- GeneHawkins
- Letec
Nebo si chce na toho blba posvítit.