Něco chytřejšího bys tam neměl??nenapadny.sofer píše:To se teda musíš nasrat pokaždý, když projdeš kolem zrcadla.
Oslnění zezadu dálkovými
Moderátor: řidičBOB
Re: Oslnění zezadu dálkovými
Genetickej odpad se jen směje. Chápu..Stepan píše:
2 mara: hele, lidi neblikaj na ostatni jentak pro nic za nic. Zamysli se co delas spatne, prestan to delat a je to vyreseny.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nikdo na mě nebliká. Nedělám špatně nic. A už nějakej ten den se mi to na tý cestě ani nestalo, takže jsem měl asi blbý dvoutýdenní období se štěstím na pitomce. Nic špatně nedělám, tak už to pochopte a přestaňte prudithonziss píše:2 mara: hele, lidi neblikaj na ostatni jentak pro nic za nic. Zamysli se co delas spatne, prestan to delat a je to vyreseny.
Nepřipadáš si po tomhle přece jenom trošku jako ubožák?Mára píše:Genetickej odpad se jen směje. Chápu..Stepan píše:
Rychlost zabíjí!
Vůbec ne )))aikoN píše:Nepřipadáš si po tomhle přece jenom trošku jako ubožák?Mára píše:Genetickej odpad se jen směje. Chápu..Stepan píše:
Ano, mám spoustu kamarádů u PČR a moc si rozumímeZajda píše:Ideální rekrut pro policii
To hodně vysvětluje
Edit: A neboj šmudlo, geneticky jsem úplně v pořádku. Jsem si akorát přivezl menší dáreček z exotické dovolené
Edit: A neboj šmudlo, geneticky jsem úplně v pořádku. Jsem si akorát přivezl menší dáreček z exotické dovolené
Naposledy upravil(a) Stepan dne ned 22 říj 09:41, celkem upraveno 1 x.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak tohle zase chápu jáMára píše: Vůbec ne )))
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time