To je proč už články ani nečtu a chodím jen na diskuzní forumvonkreuz píše:Že si Škoda platí reklamní prostor, takže zmínku o ní nacpete do každého možného článku, třeba o staré Lancia Thema, tak nějak pochopím. Kdo si ale platí to, že do AlfaRomeo zajede Prokopec v článku o speciální barvě na Lexus. Jedině mně napadá podivná přihrbená pro-aktivita, aby byli u souseda v Boleslavi spokojení z kopance do konkurence.
Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Lachende Bestien
- Letec
Články jsou pro děcka.
Opravdoví borci chodí jenom na forum.
Opravdoví borci chodí jenom na forum.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
tvl tak s inzercí na pikatec fingovanou za článek jste klesli na samotné dno
Jako inzerce to značený je, nic to nemění na tom, že je to inzerce hodná "šmejdů"
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
inzerce je inzerce....složenky se neptají...a kdo bere inzerci vážně, měl by se nad sebou zamyslet. Já třeba takové články ani nečtu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
VK - jo, nova posila
a jak zaznelo, je to inzerce, je to tak oznaceno. nejsme v situaci, kdy si muzeme dovolit odmitnout, kdyz nam nekdo chce dat penize.
a jak zaznelo, je to inzerce, je to tak oznaceno. nejsme v situaci, kdy si muzeme dovolit odmitnout, kdyz nam nekdo chce dat penize.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
BTW: když jsem u toho Pičateku - jeden se mi válí v garáži. Na lak jsem to nedával, bo na předním nárazníku a blatníku mám průhlednou fólii, ale zkusil jsem aplikovat na ALu disky a musím říct, že od té doby nepotřebuji chemii - jenom vezmu wapku a kola opláchnu. Nic na nich neulpívá. Ale třeba na čelní sklo jsou mnohem lepší klasické tekuté stěrače - třeba od Carlsonu/Sheronu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Máš nějaký odkaz? Na ty disky by se mi to líbilo.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na kola je to tohle
Je ale potřeba fakt ta kola důkladně odprasit než se to aplikuje. Na Audi to mám od začátku léta a furt to drželo. Osobně nedoporučuji splikovat na černá kola - to jsem udělal na eRku a tedy efekt nula. Ale na klasickém ALu fakt dobré.
Je ale potřeba fakt ta kola důkladně odprasit než se to aplikuje. Na Audi to mám od začátku léta a furt to drželo. Osobně nedoporučuji splikovat na černá kola - to jsem udělal na eRku a tedy efekt nula. Ale na klasickém ALu fakt dobré.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time