Pneu koutek
Re: Pneu koutek
Taky sem Michelin Alpin měl enem raz..... je to dobrá zimní guma na vysolenou dálnici, ale jinak na guvno, napadne pár cm sněhu a je v kosočtverci
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Ja mam objednany Nokiany WRA4, mel jsem tuhle znacku uz xkrat na vsem moznym (z toho 3x RWD) a vzdycky spokojenost. Sice bejvaj hlucnejsi a rychle mizej, ale gripu za vsech podminek dost.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Nokiany jsou jistota, taky je mám.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
doteraz tam boli 8rocne matador MP92 ktore mali pod 2mm
cize horsie to uz byt nemoze
cize horsie to uz byt nemoze
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na Subaru XV som nakoniec tiez zobral Nokiany ale WR A3...mam ich aj na MX-5...zatial nikdy predtym nesklamali.
Boli jedni z poslednych a taka bola aj cena
Boli jedni z poslednych a taka bola aj cena
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Docela me prekvapilo po zhlednuti testu v MT - audi RS5 vs AMC C63 (sakra to je kara ), ze davaji tovarne na audiny hankooky. http://www.tyrepress.com/2017/09/hankoo ... s-5-coupe/
Dneska jsem měl možnost v +/- stejných podmínkách porovnat Nokian WR D4 a Nankang Winter Activa SV-2 na stejných autech, FWD a jedno manuál, druhé automat.
Docela kopeček a namrzlá břečka..jasná převaha Nokianů (s MT), úplně v klidu jsem se rozjel s mírným prokluzem. Nankangy se ani nehly, auto spíš couvalo.. Rozdíl byl na sadě cca 3000
Docela kopeček a namrzlá břečka..jasná převaha Nokianů (s MT), úplně v klidu jsem se rozjel s mírným prokluzem. Nankangy se ani nehly, auto spíš couvalo.. Rozdíl byl na sadě cca 3000
Dalo se očekávat, zajímavé by bylo srovnání Nokian versus renomované značky jako Continental, Dunlop, Goodyear, Michelin atd.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.