Řidiči, co to mají v ruce...
Moderátor: řidičBOB
- GeneHawkins
- Letec
Re: Řidiči, co to mají v ruce...
No tvl!
Kdyby se nasral před kameramana, tak by se dalo říct, že to neodhad, ale takhle... zabít
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Tuk tuk - kdo tam? T815
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Sedel v te Celice nekdo?
A než mi ty vrata vyměníte, jak zaručíte, že mi nespadne barák?
Normálně, podepřeme to klecí ze dřeva, pokud Vám to neshodí tatra, tak se to ani nehne.
To by šlo...
Prááássssk!
Co to bylo?
Tatra
Zajeď Celicou pro toho projektanta co vymyslel ten nosník vrat tak podepřít, beton máme, tentokrát udělám díru já...
Normálně, podepřeme to klecí ze dřeva, pokud Vám to neshodí tatra, tak se to ani nehne.
To by šlo...
Prááássssk!
Co to bylo?
Tatra
Zajeď Celicou pro toho projektanta co vymyslel ten nosník vrat tak podepřít, beton máme, tentokrát udělám díru já...
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)
Slusny u nas tenhle tejden spadli popelari do zahrady. Zadny drama, proste vsichni vystoupili vysypavat kontejnery, ale uz se nedohodli kdo to auto zabrzdi, no a gravitace byla neuprosnactrl_j píše:Tuk tuk - kdo tam? T815
https://www.novinky.cz/krimi/452144-zdr ... znhp%3Drss
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
Přes zákaz řízení předjížděl v zatáčce a srazil dva motorkáře, potrestán nebude
Zpusobit nehodu vinou okolnosti pro ktere mu bylo zakazano ridit a nemit odpovednost?
Ten zdravotni nalez v tom EU pri zadosti nepochybne zminil, ze ano?
Tak nevim, rizeni zakazano kvuli nezpusobilemu zdravotnimu stavu, borec ridi a neni to kvalifikovano jako mareni vykonu uredniho rozhodnuti tedy trestny cin?Policie: Bylo zjištěno, že muž nebyl schopen bezpečně ovládat vozidlo k nastalému zdravotnímu stavu a není zodpovědný za vznik a následky dopravní nehody
vs.
Právě kvůli zdravotnímu stavu bylo čtyřicetiletému řidiči v březnu loňského roku odebráno řidičské oprávnění, a tím pádem zakázáno řízení na českém území.
+
Zákaz se však nevztahuje na zahraničí, v němž muž dlouhodobě žije. V jedné z členských zemí Evropské unie, kde má trvalý pobyt, si tak na základě lékařského vyšetření nechal vystavit nový řidičský průkaz.
Zpusobit nehodu vinou okolnosti pro ktere mu bylo zakazano ridit a nemit odpovednost?
Ten zdravotni nalez v tom EU pri zadosti nepochybne zminil, ze ano?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/