vzdy mne ty tvoje "prekvapujici" spotreby facinuji. ono udelat velkou spotrebu neni problem s nicim, taky jsem mel po 1000 km smaxem 20litru prumer, kdyz clovek moc chce, tak to jde. Otazkou je jen jakym zpusobem se k tomu dobere a po jak dlouhe trase nastartovat ujet na jednicku 100 metru a vyfotit to umi kazdy.řidičBOB píše:Není to zrovna spořínek - Scirocco 2.0TSI
Za kolik jezdíte s benzínem?
Re: Za kolik jezdíte s benzínem?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
goes: na Tvé myšlenkové průjmy snad ani nemá cenu věcně reagovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pokud nema, tak necht lide neeraguji, je to svate pravo kazdeho. ale jak sem psal, vybrani lide se snazi navozovat falesne pocity a to neni zrovna dobre.řidičBOB píše:goes: na Tvé myšlenkové průjmy snad ani nemá cenu věcně reagovat.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
podívej - kdybych tam dal fotku s 4,3 litry, tak napíšeš, že to děsně žere a moje spotřeba je z Macochy dolů. Dal jsem trošku vyšší, leč za kterou jezdím, tak jsi napsal ty sračky, které jsi napsal. Nic nového pod sluncem... Jenom nechápu, proč se pořád chováš tak průhledně...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Škoda že se tam dlouho neudrží
(50% stará kolínská cca 110, 30% okresky 80 - 100, 20% vesnice cca 60)
2.9T RWD
sem neska ráno jel do brna na amper, ruplo ně v kuli, taxem to vzal z valmezu po silnici 150 do Holešova - liduprázdná cesta, takže mezi dědinama sem to ždímal, co to šlo, v dědině dycky prudké brždění na 55 - podle pp sem ten kousek (plus pár kiláků předtím na zahřátí motoru) jel v průměru za 10.9 litránků.... ale rychlostní průměr nic moc (je to tam samá dědina)- enem 75kmh - a páč sem si opět potvrdil, že na zimních to fakt není ono, taxem odpoledne přezul
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Také jsem dnes přezul. Ve 20°C je to spíš klouzání než jízdapavproch píše: a páč sem si opět potvrdil, že na zimních to fakt není ono, taxem odpoledne přezul
2.9T RWD
a lihu?Smrťák píše:Momentálně zase za 3,5 litru
jezdím pod své možnosti a jsem ovce
3,5 l+3,5=7 l 50% 1/2 atd.
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.