Lyžárna
Re: Lyžárna
Na kopcu nám to minulý týden dost zafujalo....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Asi už fakt vyzdravuju.... začínám mít absťák....
O tohle sem zakopnul....
Brrrr, lyžba na sjezdovce a najednou šust a je to tam.... naštěstí to nikoho nezabilo.....
http://pistehors.com/tignes-caline-aval ... 834805.htm
O tohle sem zakopnul....
Brrrr, lyžba na sjezdovce a najednou šust a je to tam.... naštěstí to nikoho nezabilo.....
http://pistehors.com/tignes-caline-aval ... 834805.htm
Úplně poslední zbytek teho bílého studeného na čertím mlýně...
A tím tady už opravdu končím.... do podzimu..... asi, pokud mě nepřepadne absťák dřív....
Jinak, neska fajny vylet, tělo už zvládne dva ostré (sklonem i tempem) výstupy za sebou 650+400 m pozitivního převýšení....
Kemu sa ráno nelení, temu sa neblýská.... fčíl už sa to tam sbírá....
A tím tady už opravdu končím.... do podzimu..... asi, pokud mě nepřepadne absťák dřív....
Jinak, neska fajny vylet, tělo už zvládne dva ostré (sklonem i tempem) výstupy za sebou 650+400 m pozitivního převýšení....
Kemu sa ráno nelení, temu sa neblýská.... fčíl už sa to tam sbírá....
Dám to sem, i dyž toi (vyjímečně) není o lyžích... ale o sněhu jo....
Jo, jo, jo a jo!
První ta3 vycházka po nemoci.... a jako jo, i dyž fyzička peostě stále ještě není to co bývala.... ranní předšestá basufka nahoru, Smokovec - Strelecká veža - Smokovec, polední vlk dolů....
1300m pozitivního převýšení, staré tělo se sice zpěčovalo ale jo.... je teda ale fakt, že prvních cca 150m terénem (po odbočce z modré do střeleckých polí - začátek je žlabem 40st rovnou hore) sem myslel, že to vzdám, ale pak v serepetinách v Str.poliach se tělo zase rozešlo a už bez násiilí to dalo až nahoru na vršek Str. veže.... páni dochtoři z Hema-onko kliniky FNO, vřelé díky..... :prayer:
Nahoře nebylo moc přívětivě, ale nespadlo to, to teprve přijde... a už může....
Sněhu je tam spíš míň, než by odpovídalo datu v kalendáři...
Jo, jo, jo a jo!
První ta3 vycházka po nemoci.... a jako jo, i dyž fyzička peostě stále ještě není to co bývala.... ranní předšestá basufka nahoru, Smokovec - Strelecká veža - Smokovec, polední vlk dolů....
1300m pozitivního převýšení, staré tělo se sice zpěčovalo ale jo.... je teda ale fakt, že prvních cca 150m terénem (po odbočce z modré do střeleckých polí - začátek je žlabem 40st rovnou hore) sem myslel, že to vzdám, ale pak v serepetinách v Str.poliach se tělo zase rozešlo a už bez násiilí to dalo až nahoru na vršek Str. veže.... páni dochtoři z Hema-onko kliniky FNO, vřelé díky..... :prayer:
Nahoře nebylo moc přívětivě, ale nespadlo to, to teprve přijde... a už může....
Sněhu je tam spíš míň, než by odpovídalo datu v kalendáři...
Jo, už je to tady... první nesmělá vlaščoffka sice zimu neudělá ale věští.......
Lyže taky rád, ale všeho do času. Já se právě raději chystám na pláž
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
Neska ráno cesta dopráce (polem lesem pěšky) = letos poprvé brouzdání se jinovatkou...... aaaaachhhh, už je to (skoro) tady!
PP závidím ti těšení na zimu. Já mám tak rád teplo a slunce a to čekání na jaro je vždy hrozně dlouhé. Těch pár dní na lyžích to moc nevynahradí
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele: