Hledám zábavné druhé auto pro cesty do práce do 100k

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
x2005
Letec

Re: Hledám zábavné druhé auto pro cesty do práce do 100k

Příspěvek od x2005 »

vencaxxx píše:Takže abych shrnul parametry tak ideálně menší, ale schopné uvézt rodinu (4-5 lidi) v případě potřeby, 5 dv.

Když to sečtu tak mi pořád vychází nejlíp moji první dva kandidáti a to Impreza nebo Mazda 3, případně Třeba Suzuki Swift v tý sport verzi, Honda civic,

Co já si pamatuju, tak Imprezu WRX "kombi" měl kamarád. Ale že byl to byl prostorný kombík pro 4 až 5 lidí, tak to teda ani náhodou. Měl na tom zlatý kola a byl spokojený (než mu je před domem ukradli). Zajeď si to někam okouknout, ať nejsi překvapený, až vás v tom bude chtít jet 4 až 5 včetně zavazadel. http://www.auto.cz/subaru-impreza-wrx-kombi-331
vencaxxx
Adept autoškoly

Příspěvek od vencaxxx »

prostorný kombíky nehledám, ten mám, nebudu s tím jezdit na dovolenou, ale v případě potřeby bych rád měl tu možnost. A nerad bych se mačkal v nejaky fobii apod. To Impreza je určitě dostatečná pro moje potřeby. Chvíli jsem sice uvažoval i o Mazdě 6, ale tam se bojim aby třeba i u ty 2.3i bylo dost výkonu. To už bych bral jako auto na delší cesty.
vencaxxx
Adept autoškoly

Příspěvek od vencaxxx »

Tak mi to pořád vrtá v hlavě, koukal jsem znova na toho Ignise a taky by se to asi dalo. Spíš ve mě hlodá že za stejný peníze se dá koupit třeba i ta Mazda 6 což je daleko větší a pohodlnější auto, viz třeba: https://www.sportovnivozy.cz/94544-mazda-6-23i-lpg-bose
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Není nic lehčího než to projet a pak se rozhodnout. Ignác je čistá zábava v praktickým balení, radostný motor s chutí do otáček a skoro štěněcí chování v zatáčkách a když mu naložíš tak je to slušně rychlý auto.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
vencaxxx
Adept autoškoly

Příspěvek od vencaxxx »

No lehčího, je to na druhý straně republiky, jsem z Ústeckýho kraje.
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Kdyby jsi chtěl tak je možný zkusit mýho - jsem z Lib.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Když je venku hezky, stačí se postavit k silnici na Ještěd a za chvilku se zjeví Jarka :D
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Zapneš telku, potom chvilka objeví se Miro Žbirka :D . Jako cca jednou týdně (max 2krát).
vencaxxx
Adept autoškoly

Příspěvek od vencaxxx »

Co ještě říkáte na tohle?
https://aukro.cz/lexus-is200-6914005377
Odpovědět