Nove auto bez zbytecnych asistentu
Nove auto bez zbytecnych asistentu
Ahoj vsichni,
Mohli byste mi rict svuj nazor na to jake nove auto bych mel koupit, kdyz chci, aby nemelo zadne pro mne zbytecne technologie? Jen se to v aute s@re a je to pro jizdu kontraproduktivni. Nechci cteni dopravnich znacek, nechci hlidani zda nespim, nechci automaticke brzdeni, nechci start stop, atd.
Chtel bych auto s normalnim pokud mozno benzinovym motorem, ne tu sracku co mam v golfu ktera se rozpadla po najeti 5 tis kilometru. Co nejmene preekologovane pokud to jde.
Diky za radu.
Mohli byste mi rict svuj nazor na to jake nove auto bych mel koupit, kdyz chci, aby nemelo zadne pro mne zbytecne technologie? Jen se to v aute s@re a je to pro jizdu kontraproduktivni. Nechci cteni dopravnich znacek, nechci hlidani zda nespim, nechci automaticke brzdeni, nechci start stop, atd.
Chtel bych auto s normalnim pokud mozno benzinovym motorem, ne tu sracku co mam v golfu ktera se rozpadla po najeti 5 tis kilometru. Co nejmene preekologovane pokud to jde.
Diky za radu.
-
- Dítě v autě
Re: Nove auto bez zbytecnych asistentu
Lada Vesta
http://www.auto.cz/test-lada-vesta-umi- ... uto-108735
Léty osvědčená, atmosférická 1.6 benzín, podvozek dimenzovaný na ruské cesty, uvnitř prostorné, slušné zpracování, cena/kvalita ideální poměr. Z asistentů jen ABS a vypínatelné ESP.
http://www.auto.cz/test-lada-vesta-umi- ... uto-108735
Léty osvědčená, atmosférická 1.6 benzín, podvozek dimenzovaný na ruské cesty, uvnitř prostorné, slušné zpracování, cena/kvalita ideální poměr. Z asistentů jen ABS a vypínatelné ESP.
Preci jen bych preferoval neco lepsiho nez Dacia nebo Lada.
Fiat Tipo? Co se ti rozestralo v Golfu?
V Astře v nižších výbavách to taky neni. Ale motor jak který je ok.
V Astře v nižších výbavách to taky neni. Ale motor jak který je ok.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
-
- Pan Řidič
Většina aut dneska ještě ani nemá tebou zmíněné asistenty v základu.
Např. Porsche 911 R bez navi
Např. Porsche 911 R bez navi
Chtel bych auto konzervativni, pokud mozno zadny eco blue preplnovany pidimotor jaky se mi kompletne zadrel v golfu.
VW uz neprichazi v uvahu jejich motory jsou tragicky poznamenany jejich ekologickym fasismem. Nepotrebuju ani zadny super sportovni svezeni, chci spolehlivy normalni auto co se porad nesere a nema miliony kravin.
Kia? Suzuki?
VW uz neprichazi v uvahu jejich motory jsou tragicky poznamenany jejich ekologickym fasismem. Nepotrebuju ani zadny super sportovni svezeni, chci spolehlivy normalni auto co se porad nesere a nema miliony kravin.
Kia? Suzuki?
Mazda 3. 2.0 atmosféra. Kia? Fuj. Suzuki jo jestli chceš mini auto
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
No nevim. Mel sem audi, vw, toyotu a neprislo mi ze by jezdily lip nez kia.