Volkswagen obecne
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Volkswagen obecne
Podle mne to je némlich to stejné. Mezi prohlídkou se tam doleje 3/4 litru, ať tam leješ cokoliv.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
jo, je to tak .... moje N53B30 žere (žrala) furt stejně - cca litr na 15tis km, bez ohledu na to, esli to bylo 0w-30 (OEM náplň), 5w-30 nebo 5w-40 a esli na ODO bylo číslo blízké nule nebo blízké 200000km... fčíl (240tis km) ale už začíná žrát víc , myslím, že sem už někde u 2-3 litrů / 15tis km / 5w-40....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
ti nevim, tyhle subjektivni dojmy.... ale budiz, MO EE LL jsem ani nezkoumal, do vseho davam NT a byt jsem to zkoumal jiz davno, nemyslim, ze by se tam MO a LM v necem vyznamne lisilyretron píše:čistě subjektivní, to musím přiznat rovnou, ale motor (TSI) jde daleko lépe do otáček a je tišší, přitom o něco jadrnější zvuk
na autě se nic jiného nedělalo, krom výměny oleje a filtrů. předtím MO EE LL, studoval jsem poměrně podrobně i technické listy, Motul 507, Liqui Moly Top Tec 4200, MO EE LL a i Castrol. Viskozitní index má nejlepší Liqui a překvapivě Castrol (173), MO 172, Motul 171. Viskozitou při 100°C se nejvíce blíží olejům specifikace 5W-40 Liqui 12,2 mm2/s a MO 12.4, naopak nejníž a nejřidší Castrol, Motul někde uprostřed. Vše to jsou oleje specifikace 504.00-507.00, ale koukal jsem, že už existuje 508 norma, předpokládám pro benzíny s filtrem.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Nieco nam sem zase prislo...
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
508 a 509 00 je 0w20 co zacali lit do tech novych benzinu a kdovi do ceho vsecho to zacnou lit..
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
RB: Keby len to...ta kombinácia "stoji za to", ale prvemu kusu sa na zuby nepozera
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Jsem ani netušil, že se něco takového chystá... Co je to? Golf na "chůdách"?
2.9T RWD
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Jo viacmenej ano...1.0 TSI az 2.0 TSI a nejake to TDI...4Motion...MT a DSG...proste Q2 od VW
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Neska sem "live" viděl něco, co sem netušil, že FauVé nabízí jako volitelnou výbavu pro caddy:
Střešní okno vzadu nad "nákladovým" prostorem, po otevření je možno prostrčit ven (šikmo nahoru) příliš dlouhý náklad.....
Fíha....
Žebych to nechal dodělat do našeho keddíka?
Střešní okno vzadu nad "nákladovým" prostorem, po otevření je možno prostrčit ven (šikmo nahoru) příliš dlouhý náklad.....
Fíha....
Žebych to nechal dodělat do našeho keddíka?
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.