Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
Re: Hon na piráty
pojem "pirat silnic" proste naprosto devalvoval, pouziva se na vse a kdykoli a bez rozmysleni. Nyni se do jeho definice vejde kazdy. Duchodce jedouci ve staricke S120 a prekrocic rychlost 50 kmh v obci o 3 kmh bude oznacen za seniora, ktery proste nechte prekrocil rychlost. Kdyz toto udela majite BMW, bude z nej zbohatlik ohrozujic male deti ve vesnici a pokud se nahodou prokaze, ze ma nedej boze i prijem nad 20tis. korun, je z neho asocialni hovado, zaslouzic trest smrti
Ach, ty prechodniky
/grammar nazi
/grammar nazi
Kto vlastne vymyslel vyraz pirat v spojeni s vodicom? Pirat je podla mna tak maximalne clovek co vykrada auta prevazajuce peniaze
Spaste svet od ľudí ktorý ho chcú spasiť
Kdo asi.. Kdo se vyznačuje naprostou neznalostí spisovného českého jazyka, má nedostatečnou slovní zásobu a většinou také nedostatečné vzdělání?merlin píše:Kto vlastne vymyslel vyraz pirat v spojeni s vodicom? Pirat je podla mna tak maximalne clovek co vykrada auta prevazajuce peniaze
Ani vlastně nevím, jestli mám tu smečku blbů nazvat novináři, nebo žurnalisté, protože většina z těch co to aktivně hnojí, nikdy žurnalistiku jako takovou nevystudovala..
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
a proc by mel hnojic studovat zurnalistiku? jakou to ma souvislost? obecne pokladam studium zurnalistiky za totalni dementnost, ale coz, zni to vznesene.
Nicmene i bez studia zurnalistiky by melo byt kazdemu jasno, ze jde o beznou metaforu, kdy se puvodni slovo zacne pouzivat pro neco jineho. I prumerne intelignentni clovek to pochopi a je mu to jasne, ten zbytek z toho dela nejake halo, aby shodilo cast jinych lidi.
Nicmene i bez studia zurnalistiky by melo byt kazdemu jasno, ze jde o beznou metaforu, kdy se puvodni slovo zacne pouzivat pro neco jineho. I prumerne intelignentni clovek to pochopi a je mu to jasne, ten zbytek z toho dela nejake halo, aby shodilo cast jinych lidi.
Kua, si novinář, nebo pirát?
Naposledy upravil Mr.Semtex včera, dnes a zítra, celkově neupraveno 3x
ja jsem oloupeny ctenra
BTW: zaznamenali jste v neděli nebo kdy to bylo ve zprávách jak policista (ve službe) si od přítelkyně půjčil Porsche Cayenne, naboural další auto, ujel a vrátil se na služebnu ?
Všimli jste si jak popisovali jeho jízdu? u obyč řidiče by to byl pirát, ale tady to byl
SVIŽNĚ JEDOUCÍ POLICISTA
po silnici
Všimli jste si jak popisovali jeho jízdu? u obyč řidiče by to byl pirát, ale tady to byl
SVIŽNĚ JEDOUCÍ POLICISTA
po silnici
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ten, co jsi přetočil bundu naruby, aby nebylo poznat, že se jedná o policistu?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time