BMW Divize
Re: BMW Divize
Jj ta nova fabia s trivalcovym tdi je sexy zertuju, ta Alpina je az na ty pro me zbytecne vyrazne koncovky vyfuku dokonaly priklad auta, ktere je krasne a nekrici do sveta, co umi. Pro neznale to je proste trojka, kterych jezdi mraky, jen s vetsimi koly a to se mi na tom libi. Neprovokuje a pritom kdyz ridic chce (a umi) , vyprasi 90% vseho co tu jezdi..
Jediné asi přes zapujcku. Určitě se to mihne i u nas, poptám sedoriftonigga píše:mmira a další: je možno se nějak dostat k testovací jízdě v press cars, třeba přes BMW ČR? Jmenovitě k té modré 340i 6MT.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Dost těžko. Ale stačí chvíli počkat, za nějakou dobu se to objeví k prodeji u nějakého dealera a pak se budeš moct projet bez problémů.doriftonigga píše:mmira a další: je možno se nějak dostat k testovací jízdě v press cars, třeba přes BMW ČR? Jmenovitě k té modré 340i 6MT.
-
- Pan Řidič
Pravda. Třeba ta bílá M4, co jsem někde viděl v testu, už je v Renocaru jako Premium Selection.Michal12 píše:Dost těžko. Ale stačí chvíli počkat, za nějakou dobu se to objeví k prodeji u nějakého dealera a pak se budeš moct projet bez problémů.doriftonigga píše:mmira a další: je možno se nějak dostat k testovací jízdě v press cars, třeba přes BMW ČR? Jmenovitě k té modré 340i 6MT.
Jiná rwd 340i tu v ČR u dealera není. Alles mit xDrive. Dík, nechci.
Kukutil domácí právě ušetřil asi 2 litry.... sem minulý týden byl s 3er na nákupech v Makru, nakládám do kufru a 5-ti litrový kanistr s Jarem mi vyjel z ruky a padnul přesně na madlo ve dně kufru a rozlomil ho vejpůl. OEM madlo pro oboustranné dno stojí v autorizáku asi 3 litry. OEM madlo pro jednostranné dno tamtéž asi 8 stovek. Jednostranné dno je o něco tenčí, čili madlo (ze stejné formy) má po obvodě zesílení. Které sem koupil? Správně, to levnější. A to zesílení upižlal nožíkem. A cvak, je tam. 2litry ušpárovány.
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Kdybys nemel volsovy ruce, tak si mohl usetrit i tech 800,-
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Je zajimavy, ze ta smouli 340i byla v Myte, kde jsem si pri pohledu na ni v akci spis jen povzdechl, ze to je opet dalsi vymekly bmw a neni to zadny extra kladivo (docela mi prislo ze se naklani), neni na urovni plochosti modernich hothatchu. Dokonce jsem si myslel, ze se jedna o otevreny diferak, z tech driftu neprechazela, tak plynule (nejak se zakymacela vic nez by bylo zdravo, jako by to nebylo plynule). Ale po precteni clanku jsme ji asi dost ukrivdil.
Ja si skor myslim ze keby sa 340i na "okruhu" nenaklanala tak by bolo nieco zle. Take auto by malo fungovat hlavne na ceste.
Prijde mi ze moderni HH maji podvozek pevnejsi. Ale je to jen hodnoceni od oka ...