Chlubítko univerzální
Re: Chlubítko univerzální
kuju za poklonu
neska sem byl na smrku (kopcu, ne stromu).... hafery jo, mrtvoly ne....
neska sem byl na smrku (kopcu, ne stromu).... hafery jo, mrtvoly ne....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Takle tam bylo v sedum ráno, než začal hic. Bylo sucho, čili priam hore i dole kopcom, čili sem s modrýma flekama od hafer až po/nad pás.... ale nevadí mito
Cool, to ja byl vcera v Koprivne a zjistil ze se rozhodli prestavet 4 sedacku na 6. Takze byla nahradni doprava. Do 1/3 kopce kotvou a zbytek cesty dodavkou. Ta probihala naskladanim asi deseti kol dovnitr, k nim se namackali jejich majitele. Nasledne cesta po sotolinove ceste do kopce, kdy ridic asi predtim koukal na finskou rallye . Asi uz vim jak se citi uprchlici ...
Neska sem v Pilsni v Tescu objevil něco, co sem si myslel, že neexistuje.... polotmavý birell v plechu 1/2lt. .... právě jedneho syčím.... mňam...
V pondělí jsem měl možnost vyzkoušet na jízdě RR Velar.Nafta 300 koní,8.st.ZF automat,na vzduchu.
Bez bodů
Jsem teď pořídil miatce nový bačkůrky NS-2R. Měnil jsem rozměr ze 185/55 na 185/60 a kurňa ten balónový look se mi sakra líbí. Zrovna jsem nahodil i komplet nový desky, tak jestli perun dopustí tak to možná půjdu v úterý testnout do Mostu.
Musím se nekriticky pochválit, je to pěkný (a funguje to):
Musím se nekriticky pochválit, je to pěkný (a funguje to):
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Nedíval ses náhodou na OneLapHeroes ?:-) Ale fakt jako pěkné, vypadá to s těma kolama a pneu seriózně. Protilék na nízkoprofilové pseudosportovní kostitřasy.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Viděl .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Včera opět moje oblíbená dálnice Tarvisio-Udine. Minimální provoz, tunely ofiko 130, krásné hory, umocněné těšením se k moři. Ale v jednom tunelu obousměrný provoz a úplně uprostřed v protisměru stál na blikačkách kamion. Za ním už fronta tak kilometr a přijížděly další auta. A já že vůbec nikdo předtím nejede proti. Chudáci protijedoucí, asi si to vyžrali.
Naposledy upravil(a) jerry dne čtv 31 srp 07:50, celkem upraveno 1 x.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.