Combi kolem 50 000,-
Re: Combi kolem 50 000,-
Nazdar,
Nazdar já mám stále v garáži schovanou prní generaci Forda Fucusa rok 1999 s 1,6i 74KW a stále mně s ní baví jezdit motor táhne luxusně kufr u kombíka je velký a vše tam narveš a jezdím sním na dovolené v 5 lidech a plným kufrem a jede. spotřeba je kolem 7,5 na pohodu.
[img]file:///C:/Users/dostp01/Downloads/IMAG0701.jpg[/img]
Nazdar já mám stále v garáži schovanou prní generaci Forda Fucusa rok 1999 s 1,6i 74KW a stále mně s ní baví jezdit motor táhne luxusně kufr u kombíka je velký a vše tam narveš a jezdím sním na dovolené v 5 lidech a plným kufrem a jede. spotřeba je kolem 7,5 na pohodu.
[img]file:///C:/Users/dostp01/Downloads/IMAG0701.jpg[/img]
takže ,psal jsem , že PŮVODNĚ jsem chtěl naftu, protože prostě každý v rodině má naftu a z benzínem jsem skoro nejezdil, jsem na ni zvyklej
Díky za rady, ten II. Focus se dá sehnat , na fotkách vypadá dobře, ale jak je natom podvozek atd ještě nevim. Teď mám vybraný pěkný Stilo, tak snad bude ok
Kámoš mi ještě poradil starší BMW , kolem roku 2000 ( e46 a e36 ) , většinou motory 87 kW , ale nevim jak natom jsou se spolehlivostí apod. Nemá někdo zkušenosti ?
Díky za rady, ten II. Focus se dá sehnat , na fotkách vypadá dobře, ale jak je natom podvozek atd ještě nevim. Teď mám vybraný pěkný Stilo, tak snad bude ok
Kámoš mi ještě poradil starší BMW , kolem roku 2000 ( e46 a e36 ) , většinou motory 87 kW , ale nevim jak natom jsou se spolehlivostí apod. Nemá někdo zkušenosti ?
Aha kamos poradil bawo 17 roku stare... to asi nebude moc kamos....
, tak ono jestli ford/renault 2001 nebo BMW 2000 mi zas takovy rozdil neprijde ve staří, ale podle reakcí jsou asi dost nespolehlivý :/
Konečná cena a staří jsou sice stejné nebo podobné u BMW i F FoFo. Ale pořizovací byla dost jiná. Je stejně jiná je i cena náhradních dílů.
Osobně mám Peugeot 307 Break r.v. 2004 1,6 16V v LPG , docela hlučný motor. Jinak spotřeba do 10l LPG dá se i za 8l, ale je to opruz. Motor je líný, probudí se až kolem 3,5k otáček a pak zase dost žere, jinak je jich všude spousta a díly nejsou drahé. Radši bych bral LPG jak diesel s těmi penězi.
Díky, ještě se chci zepat, jak je to s cenou dílů na Fiat (Stilo ) ? Jsou oproti Fordu/Peugeotu vyšší ? popřípadě +- o kolik .
Díky
Díky
Skoro stejne.
Neni nic lehciho nez zajit treba na autokelly a projit ND a porovnat , od brz , tlumicu , cepu , ramena , alternator atd atd.....
Neni nic lehciho nez zajit treba na autokelly a projit ND a porovnat , od brz , tlumicu , cepu , ramena , alternator atd atd.....
Spíš by mě zajimalo, jak je to na vrakovištích apod. Psal jsem, jsem student, tak nebudu dávat za narazník 3000,- když ho z vrakovistě budu mít za třetinu. Tak jestli někdo nemá zkušenosti se scháněním z vrakovisť apod.
Díky
Díky