Pro sebe, manzelka dostala obluduřidičBOB píše:Tos koupil pro ženu nebo pro sebe??
BMW Divize
Re: BMW Divize
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Obludu, trochu neohrabanou, ale sakra pohodlnou...
tahle shadowline edice v te oranzove taky nevypada marne.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Alespoň budeš dobrě identifikovatelný v provozu (ne jenom podle stylu jízdy )Bond007 píše:Pro sebe, manzelka dostala obluduřidičBOB píše:Tos koupil pro ženu nebo pro sebe??
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mame ocekavat po 10 letech nejakej novej onboard?
Chci vsechny t otresny stribrny veci hodit do cernyho lakuVrooom píše: tahle shadowline edice v te oranzove taky nevypada marne.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
pavproch píše:@vroom: neboj, recara sou v plánu taky, včetně zápisu do TP
Tak omil, no... nechtěný... sem to psal v zápalu a s děravou pamětí ... dyž sem fčíl prolustroval svoje poznámky z návštěvy 2015 v Táboře a posedávání na prodejně Recara: PolePos = příliš malé, těsné, nekomfortní (pro auto pro radost, do závoďáku musí být supr), Sportster CS by byly OK, ale zase u nich by úspora hmotnosti nebyla až tak markantní...pavproch píše:Jo, Pole Pos., ale dyž už tak kabroň
Takže asitak, odvolávám co sem odvolal a slibuju, co sem slíbil....
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
...Bond007 píše: I 535 byla jednou z variant, ale bral jsem skladovku a zadna se mi moc nelibila, taky je x5 novejsi model a bude si trosku lip drzet cenu, soucasne je vetsi a jako posledni argument byla manzelka, ktera rekla ze uz mame sedan, kombik, takze je nesmysl kupovat dalsi kombi, at vezmu tu obludu... Podle me tajne doufa, ze ji to necham
VědělaBond007 píše:Pro sebe, manzelka dostala obluduřidičBOB píše:Tos koupil pro ženu nebo pro sebe??
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Tvl ani nevim ze jsem to nekdy psalStepan píše:...Bond007 píše: I 535 byla jednou z variant, ale bral jsem skladovku a zadna se mi moc nelibila, taky je x5 novejsi model a bude si trosku lip drzet cenu, soucasne je vetsi a jako posledni argument byla manzelka, ktera rekla ze uz mame sedan, kombik, takze je nesmysl kupovat dalsi kombi, at vezmu tu obludu... Podle me tajne doufa, ze ji to necham
VědělaBond007 píše:Pro sebe, manzelka dostala obluduřidičBOB píše:Tos koupil pro ženu nebo pro sebe??
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW