Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Re: Co se stalo, děje a chystá na Autoforum.cz
Hezky clanek o alfe Jsem rad, ze tu konecne vyslo i neco pozitivniho z ceho cisi naklonost k autum, ne jen hejtovani nebo prevzana tvorba.
Hezký článek, příjemný nadšení pro neznámou věc.
Jen škoda, pokud máte už několik týdnů napsaný test faceliftu Cupry, že ještě není venku. Je to zajímavé téma a asi jste mohli být první na webu s takovým testem. Nebo to už vyšlo a přehlídnul jsem to v záplavě bulvárních článků nízké úrovně?
Jen škoda, pokud máte už několik týdnů napsaný test faceliftu Cupry, že ještě není venku. Je to zajímavé téma a asi jste mohli být první na webu s takovým testem. Nebo to už vyšlo a přehlídnul jsem to v záplavě bulvárních článků nízké úrovně?
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/tak ... trikovace/
Kdo Vám píše ty články?
Dotyčný si asi myslí, že se chladivo klimatizace do auta dolévá, nerozezná co je hlava motoru a hláška, že se něco hrne spodem motoru (když tam je sundaná vana) je taky kvalita.
Kdo Vám píše ty články?
Dotyčný si asi myslí, že se chladivo klimatizace do auta dolévá, nerozezná co je hlava motoru a hláška, že se něco hrne spodem motoru (když tam je sundaná vana) je taky kvalita.
AR166V6, F850 Special
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
EX^3 AR 156TS EX^2-Š120, EX^1 fáčko
tvl, zda se mi to nebo posledni rok jsou clanky na autoforu prehlidkou grafomanu co pisou mraky bezobsaznyho textu doplnene o naprosto debilni komentare v diskuzich, horsich jak z novinek? kde jsou ty casy kdy pjanda drtil rapida na ringu?
http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni ... -pro-plac/
http://www.autoforum.cz/testy-aut/prvni ... -pro-plac/
No pjanda dost chybí, o tom žádná. To, proč už se s názory moc neprezentuje, může mít důvod, že to nejde určitým vlivným lidem pod fousy. Pravda se moc nenosí ani v "demokracii".
Debaty pod články už dávno vůbec nečtu, a to nejen tady. Zatím díky za zdejší forum, které si drží úroveň. Asi je to poměrně uzavřenou skupinou, která si tak trochu rozumí.
Debaty pod články už dávno vůbec nečtu, a to nejen tady. Zatím díky za zdejší forum, které si drží úroveň. Asi je to poměrně uzavřenou skupinou, která si tak trochu rozumí.
„Přidej výkon a budeš rychlý na rovinkách. Ale uber hmotnost a budeš rychlý všude.“ Colin Chapman.
vse je to jen o tom, ze jeste v dobe vzniku testu Rapidu byli investori plni elanu a do AF sypali usili i penize. pak dosly jak sily, tak penize a nutnost udrzet to v cernych cislech prinesla co prinesla. z hlediska navstevnosti uz jsme hezkych par mesicu absolutni ceskou jednickou mezi weby venujicimi se autum, jsou dokonce tydny, kdy se radime mezi 20 nejnavstevovanejsich webu v CR. bohuzel to neznamena, ze jsme na tom tak i financne.
ale to uz se opakuju, zminoval jsem to nekolikrat a na rovinu, dokud se nestane neco zasadniho na reklamnim trhu, neni sance, aby se neco zmenilo na provozu AF. jeste by se mohl najit bohaty investor....
ale to uz se opakuju, zminoval jsem to nekolikrat a na rovinu, dokud se nestane neco zasadniho na reklamnim trhu, neni sance, aby se neco zmenilo na provozu AF. jeste by se mohl najit bohaty investor....
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
A recenze BRZ nekdy bude?
Nejsem expert, ale není to BMW v reklamě 3er?
Že si Škoda platí reklamní prostor, takže zmínku o ní nacpete do každého možného článku, třeba o staré Lancia Thema, tak nějak pochopím. Kdo si ale platí to, že do AlfaRomeo zajede Prokopec v článku o speciální barvě na Lexus. Jedině mně napadá podivná přihrbená pro-aktivita, aby byli u souseda v Boleslavi spokojení z kopance do konkurence.
Mohli by redaktoři na chvíli přestat používat slovo "debakl"? Za posledních pár dní už možná počtvrtý v nadpisu. Je to bulvární a nechutné...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))