Hon na piráty
Moderátor: řidičBOB
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hon na piráty
hezky je vidět, jak ta policejní A6tka raději uhýbá než aby se mu postavila do cesty a nehoda by tak fakticky skončila ještě dříve než by začala...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Prejet plnou caru jednim kolem v zatacce kam je videt je fakt desne nebezpecnej zlocin, uz se nemuzu dockat az me za to nekdy zastavej a budou mit video z dronu, to bude hodne vyzivny spravni rizeniřidičBOB píše:V Pardubicích byli vždycky průkopníci
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
tak asi použili standartní postup ale co se da čekat u kradeného auta?
Nevím jak dopadl ten s tím dítětem ale mohlo to dopadnout mnohem hůř.
Řekl bych že někdy je lepší na honičky zapomenout a řešit jinak....vždyť po Praze a i jinde jsou hromady kamer.
Já si pamatuju jak kolega mi říkal že ho dvakrát na výjezdu z Prahy stavěli protože měl značku se záznamem o krádeži. Prostě si ho na kamerách dosledovali až na ten výjezd a tam ho prolustrují
Řekl bych že někdy je lepší na honičky zapomenout a řešit jinak....vždyť po Praze a i jinde jsou hromady kamer.
Já si pamatuju jak kolega mi říkal že ho dvakrát na výjezdu z Prahy stavěli protože měl značku se záznamem o krádeži. Prostě si ho na kamerách dosledovali až na ten výjezd a tam ho prolustrují
Citroen C4 GP
To mas pravdu, ale bez akcnich videii neni PR a jak by pak obhajovali ty nesmyslny nakupy vseho moznyho? Dyt oni by pak museli zacit nedejboze opravdu delat uzitecny vecirhinos píše:tak asi použili standartní postup ale co se da čekat u kradeného auta?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak. Není akce, není PR, nejdou prachy. Celý systém je zhovadilý. Navíc - 18x soudně trestanému je všechno u prdele.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Já doteď nechápu, jak to, že toho feťáka v Citroenu nezastavily úsekové radary a nebo botička...
Hlavně ho měl dostihnout bodový systém
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Co Polák v kradeném voze, to s něčím v žíle i ve frňáku
https://www.novinky.cz/krimi/447009-opi ... -km-h.html
BTW:
https://www.novinky.cz/krimi/447009-opi ... -km-h.html
BTW:
Tenhle si asi taky něco šňupnul! Policejní pouta přikládají naši polucisté vždy - i když podezřelý spolupracuje a není nijak agresivní.Řidiče policisté vyzvali, aby vystoupil z vozidla, ten však nereagoval, policisté museli použít hmaty a chvaty sebeobrany, a dokonce policejní pouta,“ řekl mluvčí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mesto Breclav
- 1× Ramer + skrin + sloup
- budouci umisteni: I/40, ulice Na Valticke
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/