Že zrovna Ty máš potřebu, takhle moralizovat, vzhledem k tomu, co sám předvádíšmaxie píše:
Onboard videa
Re: Onboard videa
Rychlost zabíjí!
No já nevím, když to třeba srovnám s tímhle:
hned začátek:
předjíždění na plné:
Tak mi nějak nedochází, co shledáváš na té situaci kolem stopky špatného - porušování předpisů ti evidentně problémy nedělá a chováš se při tom daleko nečitelněji, než předvedla ta oktávka. Navíc, jak je psáno výše, ani se v jejím případě o porušení nejednalo.
hned začátek:
předjíždění na plné:
Tak mi nějak nedochází, co shledáváš na té situaci kolem stopky špatného - porušování předpisů ti evidentně problémy nedělá a chováš se při tom daleko nečitelněji, než předvedla ta oktávka. Navíc, jak je psáno výše, ani se v jejím případě o porušení nejednalo.
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
maxie:jsi přesně ten řidič, na kterého lze navléci pojmenování: agresivní
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale že sis s tím dal práci
STOPku porušil, tam kde stál, není nic vidět, ale já mu fandím. Je to přeci taky pirát
STOPku porušil, tam kde stál, není nic vidět, ale já mu fandím. Je to přeci taky pirát
Zas tolik práce to nedalo - pamatuju si ty videa, jak jsi je sem kdysi dával - ostatně proto jsem se nad tím videem se stopkou pozastavil
Rychlost zabíjí!
- GeneHawkins
- Letec
Tys ho viděl, že tam stál?maxie píše:Ale že sis s tím dal práci
To je takovej syndrom kdyz mam kameru tak ukladat kazdou sracku asi. Uplne zbytecny video
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Každý si může ukládat a publikovat, co uzná za vhodné... Tvým právem zase je, se na to nedívat
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak kdyz to video bude mit nadpis ze je o hovne tak se divat nebudu Takhle se naopak divam 2x abych hledal, kde se co stalo.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw