Ojeté auto do 350 000,-
Re: Ojeté auto do 350 000,-
Uff, tak zacinam byt v koncich. Bohuzel budu asi muset rozlousknout dilema spotreba / vykon : /. Na fRS mi prave vyhovovalo, ze spotreba byla krasna (5,5) a vykon (po chipu) velice uspokojivy...avsak jizdni vlastnosti "taktne" nezminuji
Imprezu radeji ne, to by nedopadlo dobre - starsi bracha mel urcitou dobu Imprezu RA a to se opravdu nedalo jezdit "rozumne"
Imprezu radeji ne, to by nedopadlo dobre - starsi bracha mel urcitou dobu Imprezu RA a to se opravdu nedalo jezdit "rozumne"
asurr: shanel jsem neco podobneho, zvazoval leccos, projel leccos a nakonec jsem skoncil u imprezy WRX. je tu na to vlakno s kompletnim popisem.
nezaznelo tu jedno velmi zajimave auto, C4 VTS. atmo 2,0i, 180 k. jel jsem s tim a prislo mi to byt zajimavy kompromis. jsou to vyborne vybavena auta, najezdy jsou za hubicku, spotreba pri klidnejsi jizde do 10 s prehledem. navic je to hezke auto
nezaznelo tu jedno velmi zajimave auto, C4 VTS. atmo 2,0i, 180 k. jel jsem s tim a prislo mi to byt zajimavy kompromis. jsou to vyborne vybavena auta, najezdy jsou za hubicku, spotreba pri klidnejsi jizde do 10 s prehledem. navic je to hezke auto
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: C4 VTS ma zasadni problem - je jich krute malo
jinak za 350 je tech aut hodne co daji hrave ten vykon. I takova ORS II se da sehnat a za 9-9,5 s tim jezdi dlouhodobe vetsina majitelu. Klidne i A4 2,0T FSI a quattro B6FL apod.
jinak za 350 je tech aut hodne co daji hrave ten vykon. I takova ORS II se da sehnat a za 9-9,5 s tim jezdi dlouhodobe vetsina majitelu. Klidne i A4 2,0T FSI a quattro B6FL apod.
No abych se priznal, tak sem nadseny z Mazdy 3 MPS ale s tou se obavam, ze spotrebu pod 10 nedostanu Necham to chvili ulezet v hlave a budu dale hledat a prehodnocovat priority (a predevsim hledat duvody, abych nakonec MPS vybral )
mě napadlo nějaký krátký báwo -třeba tohle120i za 290k , pravda má to jen 150 kobyl, ale zábavy s tím bude dost (RWD)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
majitel s ni jezdi za 8,5, takze ti bude povidat, jak to problem neni. Ale ruku na srdce - proc si to auto kupovat, kdyz s tim pak zrejme jezdi tak, ze ten potencial nevyuzije. 10 by se dalo, pokud bude malo mesta a dost cest, ktere srazi prumer dolu. Prumer maji 11 litru:
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... owerunit=2
goes píše:mmira: C4 VTS ma zasadni problem - je jich krute malo
jak se to vezme, loni v lete byly v cechach v nabidce dva kusy, oba ve velmi hezkem stavu. oba jsem osobne videl a jeden z nich malem i koupil. vubec bych se nedivil, kdyby se situace v tomto ohledu nezmenila.
pripomenu jeste jedno auto, na ktere jsem sam koukal. Seat Leon FR. vetsinou jsou ta auta levnejsi nez GTI, pritom umi temer totez. jen maji nevyhodu v prilis tvrdem naladeni podvozku, v tom je GTI lepsi.
Autoforum.cz
120i je skvele auto, zrovna s touto (presne s touto) jsem byl kdysi schopen konkurovat i drugsterovi se 130i na Nordschleife (od te doby se ale naucil ridit ), ale je to uplne mimo pozadavky.pavproch píše:mě napadlo nějaký krátký báwo -třeba tohle120i za 290k , pravda má to jen 150 kobyl, ale zábavy s tím bude dost (RWD)
Prilis mnoho km, prilis mnoho let a prednosti, ktere oceni jen nadsenec. To auto je citounke jak lilie, ale projevuje se mdle (ac pomale neni) a spotreba je vzhledem k vykonu docela vysoka. Cena pak nese i prilis mnoho znacky... 120 bych vyloucil.
VTS je dobra volba, to auto se mi docela libi, zejmena pomer vykon/spotreba je paradni, ale neverim mu co do zivotnosti.
Leon je nezazivny, navic neni zdaleka tak prijemne sladeny jako GTI. Je to zkratka odvar z GTI (stejne jako O II RS), za stejne penize se da poridit lepe. Samotne GTI je obvykle predrazene.
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
Co třeba něco takového? Honda Civic 2,0 Vtec TYPE-R, na obrázku jako nové. Najeto: 15 218 km.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ic/8237571
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ic/8237571
Život je jedna velká jízda (autem:-).
Když už tady zaznělo původní CTR, tak bych ještě krom EP3 doporučil 2.generaci FN2. Sice tady budou všichni tvrdit, že to nemá zadní víceprvek a je těžší, ale pořád je to na dnešní dobu nadstandartní HH s rozumnou spolehlivostí. A za 350kKč se nechá sehnat už v rozumném stavu. Jinak původní CTR je jak droga a pravděpodobně se na trhu už něco takový neobjeví, takže pokud se objeví podobná co tu zmiňoval pJanda, tak je to takový nalezený poklad . Ne nadarmo si velká část majitelů EP3 neumí představit, že by ji prodali a děsí se okamžiku až doslouží.
Edit: dollface byl rychlejší .
Edit: dollface byl rychlejší .
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).