No to som zvedavymmira píše:to snehulakovo nadseni me asi nakazilo. jestli se nic nepodela, zajedu vecer do garaze pro mys
Moje nadsenie je nutne brat trochu v kontexte toho ake nudne krabice niekedy musim sedlat
No to som zvedavymmira píše:to snehulakovo nadseni me asi nakazilo. jestli se nic nepodela, zajedu vecer do garaze pro mys
sevas cicus.maciak píše:Minuly vikend sme si s kamosom vymenila auta, on zobral moju m2 a ja jeho C4S 2015, a musim povedat ze celkovo som od toho auta ocakaval viac a som tak trochu sklamany.
Vsade na nete sa to opisuje ako neskutocny driving machine, a asi som divny ale jazda na m2 mi pride ovela viac ukludnujuca.
- C4S ma ovela nizssi posed ako m2 mal som pocit ze sedim az na zemi , ale toto hodnotim ako pozitivne
- C4S ma ovela sofistikovanejsie tlmice, aj na komforte je to auto tvrdsie ako m2, pritom pohodlnejsie ako superb, filtracie nerovnosti uplne uzasna!!
- interier o 3 kategorie krajsi ako m2, fakt nadhera zvnutra, a ukazovatel tlaku a teploty oleja!!
-a som skoncil s pozitivami, motor je trocha letargicky a prisiel mi ze viac huci ako ide, aj ked na vrchole sa nieco dialo.
- zvuk mi prisiel dost rusivy, nemyslim ze by to bolo hlucne ale jednoducho neprijemne.
- myslem som ze takzo najdem menej praktice auto ako m2 ale toto to porazalo, ani do posilky som sa nevedel zbalit
=brzdy ok ale cakal som vacsi wow effekt
Celkovo mi cayman prisiel zaujimavejsie auto ako carrera, po kazdej stranke, skoda ze tam uz nejde 6valec.
Asi opravdu plati ze 1000 lidi 1000 chuti, me zas treba absolutne za srdce nechytila m2, ale uznavam ze jsem s tim ujel tak 25 km...me se zvuk 911 zas naopak libi, oproti m3 takovej decentnimaciak píše:Minuly vikend sme si s kamosom vymenila auta, on zobral moju m2 a ja jeho C4S 2015, a musim povedat ze celkovo som od toho auta ocakaval viac a som tak trochu sklamany.
Vsade na nete sa to opisuje ako neskutocny driving machine, a asi som divny ale jazda na m2 mi pride ovela viac ukludnujuca.
- C4S ma ovela nizssi posed ako m2 mal som pocit ze sedim az na zemi , ale toto hodnotim ako pozitivne
- C4S ma ovela sofistikovanejsie tlmice, aj na komforte je to auto tvrdsie ako m2, pritom pohodlnejsie ako superb, filtracie nerovnosti uplne uzasna!!
- interier o 3 kategorie krajsi ako m2, fakt nadhera zvnutra, a ukazovatel tlaku a teploty oleja!!
-a som skoncil s pozitivami, motor je trocha letargicky a prisiel mi ze viac huci ako ide, aj ked na vrchole sa nieco dialo.
- zvuk mi prisiel dost rusivy, nemyslim ze by to bolo hlucne ale jednoducho neprijemne.
- myslem som ze takzo najdem menej praktice auto ako m2 ale toto to porazalo, ani do posilky som sa nevedel zbalit
Celkovo mi cayman prisiel zaujimavejsie auto ako carrera, po kazdej stranke, skoda ze tam uz nejde 6valec.
Takze to auto se vyrazne jen lisi motorem? Jako chapu ony se delaji tezko soudy kdyz nekdo nekomu jen na chvilku pujci auto, ono to chce mit moznost se trochu otrkat, obzvlast u takovyho sportaku.maciak píše:Minuly vikend sme si s kamosom vymenila auta, on zobral moju m2 a ja jeho C4S 2015, a musim povedat ze celkovo som od toho auta ocakaval viac a som tak trochu sklamany.