Zabava na casy buduce za cca 25.000€ - solved with M3

Poraďte a nechte si poradit s výběrem nového vozu.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Zabava na casy buduce za cca 25.000€ - solved with M3

Příspěvek od Snowman000 »

mmira píše:to snehulakovo nadseni me asi nakazilo. jestli se nic nepodela, zajedu vecer do garaze pro mys
No to som zvedavy ;;)
Moje nadsenie je nutne brat trochu v kontexte toho ake nudne krabice niekedy musim sedlat 8-x
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
911T
Mistr volantu

Příspěvek od 911T »

maciak píše:Minuly vikend sme si s kamosom vymenila auta, on zobral moju m2 a ja jeho C4S 2015, a musim povedat ze celkovo som od toho auta ocakaval viac a som tak trochu sklamany.
Vsade na nete sa to opisuje ako neskutocny driving machine, a asi som divny ale jazda na m2 mi pride ovela viac ukludnujuca.
- C4S ma ovela nizssi posed ako m2 mal som pocit ze sedim az na zemi :), ale toto hodnotim ako pozitivne
- C4S ma ovela sofistikovanejsie tlmice, aj na komforte je to auto tvrdsie ako m2, pritom pohodlnejsie ako superb, filtracie nerovnosti uplne uzasna!!
- interier o 3 kategorie krajsi ako m2, fakt nadhera zvnutra, a ukazovatel tlaku a teploty oleja!!
-a som skoncil s pozitivami, motor je trocha letargicky a prisiel mi ze viac huci ako ide, aj ked na vrchole sa nieco dialo.
- zvuk mi prisiel dost rusivy, nemyslim ze by to bolo hlucne ale jednoducho neprijemne.
- myslem som ze takzo najdem menej praktice auto ako m2 ale toto to porazalo, ani do posilky som sa nevedel zbalit
=brzdy ok ale cakal som vacsi wow effekt

Celkovo mi cayman prisiel zaujimavejsie auto ako carrera, po kazdej stranke, skoda ze tam uz nejde 6valec.
sevas cicus.
on ten motor v 991 S uz neni a nebude. S tym novym turbom uz pocit slabeho tahu oproti tvojmu turbu nezazijes, otazne je ci je to posun k lepsiemu.

Kazdopadne pomer cena/vykon je u Caymanu odjakziva vyrazne lepsi. A paradoxne prave ten oturbeny stvorvalec v S-ku s variabilnou geometriou lopatiek sa teraz da pomerne lahko vyhnat na 400k (u techartu aj so zarukou) co uz je rajon 911 aj vykonovo. Oproti takejto konfiguracii uz 911 mimo vyssich verzii vodicovi prakticky nema co ponuknut. 911 je ovsem kult ktory sa ziadnym Caymanom nahradit neda a vacsina zakaznikov mieri ku porsche prave kvoli nemu. Inu to je kazdeho boj. Ja som kazdopadne pragmatik a ci mam pod kapotou 400k z H4 alebo H6 neni rozhodujuce.
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

maciak píše:Minuly vikend sme si s kamosom vymenila auta, on zobral moju m2 a ja jeho C4S 2015, a musim povedat ze celkovo som od toho auta ocakaval viac a som tak trochu sklamany.
Vsade na nete sa to opisuje ako neskutocny driving machine, a asi som divny ale jazda na m2 mi pride ovela viac ukludnujuca.
- C4S ma ovela nizssi posed ako m2 mal som pocit ze sedim az na zemi :), ale toto hodnotim ako pozitivne
- C4S ma ovela sofistikovanejsie tlmice, aj na komforte je to auto tvrdsie ako m2, pritom pohodlnejsie ako superb, filtracie nerovnosti uplne uzasna!!
- interier o 3 kategorie krajsi ako m2, fakt nadhera zvnutra, a ukazovatel tlaku a teploty oleja!!
-a som skoncil s pozitivami, motor je trocha letargicky a prisiel mi ze viac huci ako ide, aj ked na vrchole sa nieco dialo.
- zvuk mi prisiel dost rusivy, nemyslim ze by to bolo hlucne ale jednoducho neprijemne.
- myslem som ze takzo najdem menej praktice auto ako m2 ale toto to porazalo, ani do posilky som sa nevedel zbalit

Celkovo mi cayman prisiel zaujimavejsie auto ako carrera, po kazdej stranke, skoda ze tam uz nejde 6valec.
Asi opravdu plati ze 1000 lidi 1000 chuti, me zas treba absolutne za srdce nechytila m2, ale uznavam ze jsem s tim ujel tak 25 km...me se zvuk 911 zas naopak libi, oproti m3 takovej decentni :))
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Takze to auto se vyrazne jen lisi motorem? Jako chapu ony se delaji tezko soudy kdyz nekdo nekomu jen na chvilku pujci auto, ono to chce mit moznost se trochu otrkat, obzvlast u takovyho sportaku.
maciak
Autoškolák

Příspěvek od maciak »

Nech to uvediem na pravu mieru C4s bolo super auto, to bez debat ale kebyze si mam vybrat za rovnaku cenu c4s alebo m2/4 tak nevaham a idem do bmw.
Ano som divny ale napriklad nestotoznujem sa s nazorom ze nove bmw su nahovno, mal som moznost vyskusat kazde m okrem m6 a xm a prvej m3, tym myslim aj starsie rocniky a verdik je ze starsie ma nicim viac nepritahuju.
Nepovazujem sa za pretekare ale mam odzavodenych 7 sezon v motokrose a country crosse a 2 sezony na SS a SC, cize v aute ma len tak hocico neprekvapi.
A este sa mi nestalo ze by som si nevedel vybrat auto, ked vidim tie hlasky typu "nieje z coho vyberat" tak mi to pride ako nejaka poza. Pretoze od kazdeho vyrobcu jedno ci audi, merc, bmw, porsche je dost modelov ktore prinasaju zazitok z jazdenia.

Zaverom dalsie auto po m2 bude asi porshe ale cayman nie 911. alebo komprosim kayman na vikend a m4 ako daily.
Auto nemam na zavodenie, ked sa chcem vyblaznit tak beriem moto na okruh.

@ Bond pocul si uz m2 s mpe? povazuje sa to aktualne za najlepsie znejuce bmw.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

i stalo se
Přílohy
M3 ven.jpg
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Mmiro: A stalo to za to? ;)
Multak se vsim vsudy
...tbd...
francis
Mistr volantu

Příspěvek od francis »

To si piš!!! :x
Mirek
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

ale jo. sice jsem ji 2x malem musel tahat ze skarpy po hodinach, ale zase jsme udelali motorkarum velke divadlo
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

To "ale jo" neznie moc nadsene...mam zacat setrit?! ;))
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Odpovědět