Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Pickuper píše:..... je vidět, zas až tak úplně blbá holka to není :x
Paris Hilton: Jiskřilo to mezi námi, ale když jsme se rozhodli posunout se na další metu a vyšli ven, kde bylo světlo, zjistila jsem, že je černý. Okamžitě jsem se omluvila a spěchala odtamtud co nejrychleji pryč! Nesnáším černochy. Nikdy bych se žádného nedotkla! Připadají mi nechutní.
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-za ... nocha.html
Když je tak chytrá, chtěl bych vidět, jak by poznala to jedno procento. Luští rodokmeny? :-)
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

goes píše: ceske zeme vzdy staly v popredi kulturniho a technickeho vyvoje a stavu v ramci evropy. slovensko, reps. horni uhry, coz je nekdy od roku 1000 bylo pomerne zaostalym koutem sveta. ano, tezili jsme z toho, ze nase zeme byly vice orientovany na velke rody v evrope a mely lepsi polohu a to pomerne strategickou a dost daleko od najezdu z vychodu. ale to je vedlejsi, proste praotec Cech nebyl blb, aby zkysnul pod tatrami ;)

je fajn, že ešte občas trocha rýpneš do uhorskej karty.. :ymapplause: Aspoň je sranda.Páči sa mi, to, čo si napísal v závere.Ozaj je to vedlajšie... :) Mať tu nejakého národného slovenského fanatika ňuchám slušné flame,ale zrovna nemám na to čas .... ;)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

smyl: ty seš ale hroznej rejpal :p
Niko nadžanel ko kerdža
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

julius7 píše:
goes píše: ceske zeme vzdy staly v popredi kulturniho a technickeho vyvoje a stavu v ramci evropy. slovensko, reps. horni uhry, coz je nekdy od roku 1000 bylo pomerne zaostalym koutem sveta. ano, tezili jsme z toho, ze nase zeme byly vice orientovany na velke rody v evrope a mely lepsi polohu a to pomerne strategickou a dost daleko od najezdu z vychodu. ale to je vedlejsi, proste praotec Cech nebyl blb, aby zkysnul pod tatrami ;)

je fajn, že ešte občas trocha rýpneš do uhorskej karty.. :ymapplause: Aspoň je sranda.Páči sa mi, to, čo si napísal v závere.Ozaj je to vedlajšie... :) Mať tu nejakého národného slovenského fanatika ňuchám slušné flame,ale zrovna nemám na to čas .... ;)
a tak ty vis jak to myslim ;)
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Víno dopito. :@)
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Každopádně Slovenský štát byl jasným signálem, že už se to nemělo znovu dávat dohromady. Zvlášť když Slováci navíc i dostali "vlastní jazyk". Kdo to udělal? :-w
(Moucha)
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

goes jj :) , ale želiem za časmi, keď si rozčuloval wolffa alebo nejakého iného fanatika peknými provokáciami... :) Bola to sranda, ako nemáš ani v tlači alebo telke...
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

:-s :-s :-s
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Smyl Flek z Nohavic píše:To přesně nevím. Jen můžu hádat, že tehdy asi nešlo zrovna o příliš civilizovanou krajinu. My to k sobě v roce 1918 připojili jen kvůli tomu, že se mluvilo stejným jazykem, kvůli (z dnešního pohledu dosti zvrhlé) myšlence slovanské pospolitosti.
Vznik ČSR súvisí s výsledkami I.svetovej vojny.Bolo to schválené politické rozhodnutie mocnosti.Bežných ľudí sa na to nikto nepýtal podobne ako rozdelenie ČSFR.Čo sa týka úrovne Slovenska pred rokom 1918, tak neboli by ste ďalej,keby ste boli pod rukami Maďarov.Mali ste výhodu, ako píše goes... ;)
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Měli jsme výhodu tak možná v tom, že jsme měli dvě vlastní území, bundeslandy Böhmen a Mähren.

Jinak je mi jasné, že lidí se tehdy neptali. Protože si myslím, že kdyby o tom tehdy mělo rozhodnout referendum, zůstaneme nadále pohromadě s Rakouskem.
(Moucha)
Odpovědět