Zabava na casy buduce za cca 25.000€ - solved with M3
Re: Zabava na casy buduce za cca 25.000€ - solved with M3
Tak jinak, ktery te bavi vic ridit.
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
E46 M3
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
hele, první dojem z 911 když jsem do ní sedl z M3 F80 - moc to nejede Ale jak už jsem psal kdysi srovnání M3 E46 a F80, podobně je to s F80 a 911 - anglický gentleman vs. cigansky boxer někdy ti víc sedí jedno, někdy druhé, ideální je mít obojeVrooom píše:Tak jinak, ktery te bavi vic ridit.
911 je víc puristická ( i ve čtyřkolce)...ale rozhodni se jestli je lepší vytunenej brouk, nebo vsemu posvatnymu zpronevereny bmw
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
No cekal bych, ze ridicsky (jako hracka) bude lepsi 911. Vzhledem k tomu, ze nemusi delat kompromisy jako M3 ktera je potuneny sedan.
Je ta 911 nejak zaludnejsi, protoze ma motor vzadu? Drzi si clovek na zacatku vetsi odstup? Nebo je to v 4 kolce hodny?
Je ta 911 nejak zaludnejsi, protoze ma motor vzadu? Drzi si clovek na zacatku vetsi odstup? Nebo je to v 4 kolce hodny?
Tak ona uz 911 je vcelku mainstream, staci chvili sedet u prodejce porsche a divat se kdo s tim jezdi Hele odstup si drzis urcite, to auto, diky koncepci vse vzadu, se proste chova trosku jinak a pokud clovek neni blazen, napred si to trochu osahava... ta kinetika pohybu celyho auta je trochu jina, predek porad tak nejak ze zacatku dava pocit, ze lehce plave, ale to zmizi jakmile se zacne jet trochu akcnejs...brzdy taky prekvapi napred tim, ze moc nekousou, ale jakmile je potreba, brzdi uzasne a davkuji se citelne.. ale celkovej dojem z toho auta je takovej lehouckej. Podobny je to s motorem, podle zvuku na me pusobi tak jakoby tezkopadne, ale ta reakce na plyn je uzasna, rucicka otackomeru lita v akci nahoru dolu jak zbesila...Vrooom píše:No cekal bych, ze ridicsky (jako hracka) bude lepsi 911. Vzhledem k tomu, ze nemusi delat kompromisy jako M3 ktera je potuneny sedan.
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
a neustale me prekvapuje reakce lidi:
M3 E46...porad za mnou mel potrebu nekdo jezdit a neco si se mnou vyrikavat
M3 F80... na benzince kolem tebe skacou, na dalnici uhybaji a nikdo nema potrebu s tebou neco resit
911... vsichni na tebe koukaji a nikdo nic neresi, dneska jsem dojel pcr a hazeli pravej blinkr abych je predjel i v obci na plne care pri 55 a kdyz jsem je predjel, snazili se me drzet v na mokru v serpentinkach kousek od baraku,aby si snad neco dokazali (zmizeli v oblacich vodni triste )
M3 E46...porad za mnou mel potrebu nekdo jezdit a neco si se mnou vyrikavat
M3 F80... na benzince kolem tebe skacou, na dalnici uhybaji a nikdo nema potrebu s tebou neco resit
911... vsichni na tebe koukaji a nikdo nic neresi, dneska jsem dojel pcr a hazeli pravej blinkr abych je predjel i v obci na plne care pri 55 a kdyz jsem je predjel, snazili se me drzet v na mokru v serpentinkach kousek od baraku,aby si snad neco dokazali (zmizeli v oblacich vodni triste )
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
Asi ti chtěli dát flastr.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To by aspon zkusili zapnout majaky
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
to snehulakovo nadseni me asi nakazilo. jestli se nic nepodela, zajedu vecer do garaze pro mys
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
Minuly vikend sme si s kamosom vymenila auta, on zobral moju m2 a ja jeho C4S 2015, a musim povedat ze celkovo som od toho auta ocakaval viac a som tak trochu sklamany.
Vsade na nete sa to opisuje ako neskutocny driving machine, a asi som divny ale jazda na m2 mi pride ovela viac ukludnujuca.
- C4S ma ovela nizssi posed ako m2 mal som pocit ze sedim az na zemi , ale toto hodnotim ako pozitivne
- C4S ma ovela sofistikovanejsie tlmice, aj na komforte je to auto tvrdsie ako m2, pritom pohodlnejsie ako superb, filtracie nerovnosti uplne uzasna!!
- interier o 3 kategorie krajsi ako m2, fakt nadhera zvnutra, a ukazovatel tlaku a teploty oleja!!
-a som skoncil s pozitivami, motor je trocha letargicky a prisiel mi ze viac huci ako ide, aj ked na vrchole sa nieco dialo.
- zvuk mi prisiel dost rusivy, nemyslim ze by to bolo hlucne ale jednoducho neprijemne.
- myslem som ze takzo najdem menej praktice auto ako m2 ale toto to porazalo, ani do posilky som sa nevedel zbalit
=brzdy ok ale cakal som vacsi wow effekt
Celkovo mi cayman prisiel zaujimavejsie auto ako carrera, po kazdej stranke, skoda ze tam uz nejde 6valec.
Vsade na nete sa to opisuje ako neskutocny driving machine, a asi som divny ale jazda na m2 mi pride ovela viac ukludnujuca.
- C4S ma ovela nizssi posed ako m2 mal som pocit ze sedim az na zemi , ale toto hodnotim ako pozitivne
- C4S ma ovela sofistikovanejsie tlmice, aj na komforte je to auto tvrdsie ako m2, pritom pohodlnejsie ako superb, filtracie nerovnosti uplne uzasna!!
- interier o 3 kategorie krajsi ako m2, fakt nadhera zvnutra, a ukazovatel tlaku a teploty oleja!!
-a som skoncil s pozitivami, motor je trocha letargicky a prisiel mi ze viac huci ako ide, aj ked na vrchole sa nieco dialo.
- zvuk mi prisiel dost rusivy, nemyslim ze by to bolo hlucne ale jednoducho neprijemne.
- myslem som ze takzo najdem menej praktice auto ako m2 ale toto to porazalo, ani do posilky som sa nevedel zbalit
=brzdy ok ale cakal som vacsi wow effekt
Celkovo mi cayman prisiel zaujimavejsie auto ako carrera, po kazdej stranke, skoda ze tam uz nejde 6valec.