Menšinový koutek

Volné diskuse na libovolná témata...
Odpovědět
julius7
Řidič začátečník

Re: Menšinový koutek

Příspěvek od julius7 »

Pick : :) si objektívny ako je to len možné...
Naposledy upravil(a) julius7 dne úte 29 bře 18:37, celkem upraveno 1 x.
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

julius7 píše:Dovod určite bol a čo myslíš aký ?
no já bych to viděl v tom, že slovensko byla vždy jakousi rozvojovou "zemí"...... stačí si vzpomenout, kdo a kdy tam vybudoval třeba těžkej a strojírenskej průmysl a co dělali všichni před tímhle obdobím....;)
Niko nadžanel ko kerdža
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Pickuper píše: (btw: Češi jsou na tom s výjimkou éry ČSSR úplně stejně :D )
V Předlitavsku jsme určitě za druhou kategorii neplatili. Čechy snad dokonce byly tehdy nejvyspělejším Bundeslandem, no ne? :-?
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

no řekněme si to na rovinu, každýho na nás zajímal jen ten průmysl a šikovný český ruce. A rusáky navíc i výhodná poloha nárazníkového pásma při vypuknutí 3wv :D
Niko nadžanel ko kerdža
Smyl Flek z Nohavic
Mistr volantu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Smyl Flek z Nohavic »

Oficiálně to stálo na jedné rovni a to stačí. Co si o tom kdo dál myslel, je už druhá věc... myslí se i dneska. :-)
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
julius7
Řidič začátečník

Příspěvek od julius7 »

Pickuper píše:
no já bych to viděl v tom, že slovensko byla vždy jakousi rozvojovou "zemí"...... stačí si vzpomenout, kdo a kdy tam vybudoval třeba těžkej a strojírenskej průmysl a co dělali všichni před tímhle obdobím....;)
Tak iste.Lenže nezabúdaj, že vám tam v budovaní priemyslu v Čechách ešte pred 1918 pomáhal asi kto ? A Maďari to neboli.Ostatne je známy fakt, že Nemecko bolo pred rokom 1918 vedecky a priemyselne pravdepodobne najrozvinutejší štát vo svete, hlavne v strojárenstve ale aj v iných odvetviach.Taktiež je známy fakt, že Rakúsko -Uhorsko, tak hádam vieš, ktorá časť mala aký taký priemysel.. :) Slovensko bolo agrárne a slúžilo viacmenej ako kolónia pre vládnúcich Maďarov.A tým moc nezáležalo na rozvoji felvídek..Takže, áno Slovensko bolo zaostalejšie a priemysel na Slovensku ste rozvinuli vy, teda ste pomohli.
goes
Elektro Expert

Příspěvek od goes »

julius7 píše:
Pickuper píše:
Tak iste.Lenže nezabúdaj, že vám tam v budovaní priemyslu v Čechách ešte pred 1918 pomáhal asi kto ? A Maďari to neboli.Ostatne je známy fakt, že Nemecko bolo pred rokom 1918 vedecky a priemyselne pravdepodobne najrozvinutejší štát vo svete, hlavne v strojárenstve ale aj v iných odvetviach.Taktiež je známy fakt, že Rakúsko -Uhorsko, tak hádam vieš, ktorá časť mala aký taký priemysel.. :) Slovensko bolo agrárne a slúžilo viacmenej ako kolónia pre vládnúcich Maďarov.A tým moc nezáležalo na rozvoji felvídek..Takže, áno Slovensko bolo zaostalejšie a priemysel na Slovensku ste rozvinuli vy, teda ste pomohli.
ceske zeme vzdy staly v popredi kulturniho a technickeho vyvoje a stavu v ramci evropy. slovensko, reps. horni uhry, coz je nekdy od roku 1000 bylo pomerne zaostalym koutem sveta. ano, tezili jsme z toho, ze nase zeme byly vice orientovany na velke rody v evrope a mely lepsi polohu a to pomerne strategickou a dost daleko od najezdu z vychodu. ale to je vedlejsi, proste praotec Cech nebyl blb, aby zkysnul pod tatrami ;)
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

..... je vidět, zas až tak úplně blbá holka to není :x
Paris Hilton: Jiskřilo to mezi námi, ale když jsme se rozhodli posunout se na další metu a vyšli ven, kde bylo světlo, zjistila jsem, že je černý. Okamžitě jsem se omluvila a spěchala odtamtud co nejrychleji pryč! Nesnáším černochy. Nikdy bych se žádného nedotkla! Připadají mi nechutní.
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-za ... nocha.html
Niko nadžanel ko kerdža
Pickuper
Letec

Příspěvek od Pickuper »

goes píše: proste praotec Cech nebyl blb, aby zkysnul pod tatrami ;)
tak praotec Čech byl bohužel hlavně vrah, kterej se zastavil tam kde se zastavil cistě jen proto, že začal mít dojem, že tady tu jeho partu už nikdo hledat nebude ;;)
http://www.21stoleti.cz/view.php?cisloclanku=2003081830
Naposledy upravil(a) Pickuper dne úte 29 bře 18:53, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža
Smrťák
Letec

Příspěvek od Smrťák »

Byl to Polák
Sbohem. Už tady nejsem. Mám dost všech for.
Odpovědět