Menšinový koutek
Re: Menšinový koutek
Pick : si objektívny ako je to len možné...
Naposledy upravil(a) julius7 dne úte 29 bře 18:37, celkem upraveno 1 x.
no já bych to viděl v tom, že slovensko byla vždy jakousi rozvojovou "zemí"...... stačí si vzpomenout, kdo a kdy tam vybudoval třeba těžkej a strojírenskej průmysl a co dělali všichni před tímhle obdobím....julius7 píše:Dovod určite bol a čo myslíš aký ?
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
V Předlitavsku jsme určitě za druhou kategorii neplatili. Čechy snad dokonce byly tehdy nejvyspělejším Bundeslandem, no ne?Pickuper píše: (btw: Češi jsou na tom s výjimkou éry ČSSR úplně stejně )
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
no řekněme si to na rovinu, každýho na nás zajímal jen ten průmysl a šikovný český ruce. A rusáky navíc i výhodná poloha nárazníkového pásma při vypuknutí 3wv
Niko nadžanel ko kerdža
- Smyl Flek z Nohavic
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Oficiálně to stálo na jedné rovni a to stačí. Co si o tom kdo dál myslel, je už druhá věc... myslí se i dneska.
„Ahoj, jak se máš: K obědu jsem měl medvěd.“
(Moucha)
(Moucha)
Tak iste.Lenže nezabúdaj, že vám tam v budovaní priemyslu v Čechách ešte pred 1918 pomáhal asi kto ? A Maďari to neboli.Ostatne je známy fakt, že Nemecko bolo pred rokom 1918 vedecky a priemyselne pravdepodobne najrozvinutejší štát vo svete, hlavne v strojárenstve ale aj v iných odvetviach.Taktiež je známy fakt, že Rakúsko -Uhorsko, tak hádam vieš, ktorá časť mala aký taký priemysel.. Slovensko bolo agrárne a slúžilo viacmenej ako kolónia pre vládnúcich Maďarov.A tým moc nezáležalo na rozvoji felvídek..Takže, áno Slovensko bolo zaostalejšie a priemysel na Slovensku ste rozvinuli vy, teda ste pomohli.Pickuper píše:no já bych to viděl v tom, že slovensko byla vždy jakousi rozvojovou "zemí"...... stačí si vzpomenout, kdo a kdy tam vybudoval třeba těžkej a strojírenskej průmysl a co dělali všichni před tímhle obdobím....julius7 píše:Dovod určite bol a čo myslíš aký ?
ceske zeme vzdy staly v popredi kulturniho a technickeho vyvoje a stavu v ramci evropy. slovensko, reps. horni uhry, coz je nekdy od roku 1000 bylo pomerne zaostalym koutem sveta. ano, tezili jsme z toho, ze nase zeme byly vice orientovany na velke rody v evrope a mely lepsi polohu a to pomerne strategickou a dost daleko od najezdu z vychodu. ale to je vedlejsi, proste praotec Cech nebyl blb, aby zkysnul pod tatramijulius7 píše:Tak iste.Lenže nezabúdaj, že vám tam v budovaní priemyslu v Čechách ešte pred 1918 pomáhal asi kto ? A Maďari to neboli.Ostatne je známy fakt, že Nemecko bolo pred rokom 1918 vedecky a priemyselne pravdepodobne najrozvinutejší štát vo svete, hlavne v strojárenstve ale aj v iných odvetviach.Taktiež je známy fakt, že Rakúsko -Uhorsko, tak hádam vieš, ktorá časť mala aký taký priemysel.. Slovensko bolo agrárne a slúžilo viacmenej ako kolónia pre vládnúcich Maďarov.A tým moc nezáležalo na rozvoji felvídek..Takže, áno Slovensko bolo zaostalejšie a priemysel na Slovensku ste rozvinuli vy, teda ste pomohli.Pickuper píše:no já bych to viděl v tom, že slovensko byla vždy jakousi rozvojovou "zemí"...... stačí si vzpomenout, kdo a kdy tam vybudoval třeba těžkej a strojírenskej průmysl a co dělali všichni před tímhle obdobím....julius7 píše:Dovod určite bol a čo myslíš aký ?
..... je vidět, zas až tak úplně blbá holka to není
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-za ... nocha.htmlParis Hilton: Jiskřilo to mezi námi, ale když jsme se rozhodli posunout se na další metu a vyšli ven, kde bylo světlo, zjistila jsem, že je černý. Okamžitě jsem se omluvila a spěchala odtamtud co nejrychleji pryč! Nesnáším černochy. Nikdy bych se žádného nedotkla! Připadají mi nechutní.
Niko nadžanel ko kerdža
tak praotec Čech byl bohužel hlavně vrah, kterej se zastavil tam kde se zastavil cistě jen proto, že začal mít dojem, že tady tu jeho partu už nikdo hledat nebudegoes píše: proste praotec Cech nebyl blb, aby zkysnul pod tatrami
http://www.21stoleti.cz/view.php?cisloclanku=2003081830
Naposledy upravil(a) Pickuper dne úte 29 bře 18:53, celkem upraveno 1 x.
Niko nadžanel ko kerdža